Wij houden van fietsen Menu

Bike Totaal fietsenwinkels

Fietsenwinkel in de buurt? 

Contactgegevens Bike Totaal fietsenwinkels

Hieronder vindt u een overzicht van al onze fietsenwinkels. Zoekt u van een specifieke winkel bijvoorbeeld:

  • De openingstijden;
  • de fietsmerken;
  • het emailadres;
  • of het telefoonnummer?

Vul dan uw postcode in bij de zoekfunctie hieronder. Als u vervolgens doorklikt naar de website van de fietsenwinkel dan vindt u gemakkelijk de gegevens.

Bike Totaal heeft vestigingen door het hele land! 

Bike Totaal fietsenwinkels: Gazelle fietsen, Sparta fietsen, (tweedehands) elektrische fietsen en meer

Bij de ca. 150 Bike Totaal fietsenwinkels door heel Nederland kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met fietsen. Of u nu een fiets wilt kopen, advies wilt inwinnen over elektrische fietsen met middenmotoren of fietskleding wilt passen: onze vakmannen en -vrouwen helpen u graag. Via onze webshop kunt u een fiets kopen van diverse merken zoals Batavus, Cortina, Dutch ID, Gazelle, Giant, KOGA, Sparta en Trek. Mocht u liever eerst advies willen voor u een (elektrische) fiets koopt dan kunt u langs een Bike Totaal fietsenwinkel in Nederland gaan. Met 151 winkels zit er altijd een fietsenzaak in uw buurt! 

Fietsenwinkels op alfabetische volgorde

Klik op de beginletter van de plaatsnaam waarin u een Bike Totaal fietsenwinkel zoekt.

A - B - C - D - E - FG - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Z

De service die een Bike Totaal fietsenwinkel biedt

Reparatie en onderhoud van uw fiets

Fietsenwinkel Bike Totaal

Als uw fiets of e-bike niet meer goed werkt of te veel lawaai maakt dan staan onze Bike Totaal vakmannen en -vrouwen voor u klaar. Ook voor het plakken van een fietsband of het kalibreren van een elektrische fiets draaien ze hun hand niet om. Een monteur in een fietsenwinkel wordt niet voor niets een fietsenmaker genoemd! In de meeste gevallen krijgt u netjes een leenfiets mee als het probleem toch niet direct opgelost kan worden. Lees onze reparatie en onderhoud-pagina voor meer informatie. Wilt u weten of een fietsenwinkel u kan helpen met een specifiek probleem van uw fiets? Neem dan contact op met de winkel zelf via de zoekfunctie hierboven.

Fiets inruilen voor korting in de winkel

In overleg met de fietsenwinkel is het ook mogelijk om uw oude fiets in te ruilen bij het kopen van een nieuwe fiets. Het bedrag hangt af van de staat en leeftijd van de fiets.

Op diverse manieren een fiets leasen

Een Bike Totaal fietsenwinkel biedt diverse opties om een fiets te leasen. Met HuurGemak kunt u bijvoorbeeld voor 3 jaar voor een vast bedrag per maand een (elektrische) fiets huren. Daarnaast is er nog de aangepaste regeling van de 'Fiets van de zaak'. Andere opties zijn het fietsabonnement via Viets & Go en FietsDirectPlan waarbij u eenvoudig gespreid kunt betalen. Meer weten? Bekijk onze speciale Fiets Leasen - pagina.

Veilig uw fiets verzekeren bij een fietsenwinkel

Bike Totaal heeft diverse fietsverzekeringen voor uw fiets en e-bike. U kiest zelf het pakket en de prijs. Zo fietst u altijd zorgeloos. Lees de Fietsverzekering - pagina voor meer informatie of ga langs uw Bike Totaal fietsenwinkel.

Fiets huren bij één van de 50 fietsenwinkels

Als u een fietsenwinkel zoekt om tijdelijk een fiets te huren tijdens een fietsvakantie dan bieden diverse Bike Totaal winkels deze optie aan. Wilt u weten welke fietsenwinkels dit zijn? Kijk dan op onze pagina voor Fietsverhuur.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen