Filters
Altijd korting op de volgende servicebeurten.
Altijd Fiets-omruilgarantie.
Altijd fluitend wegfietsen.
De eerste servicebeurt? Die is altijd inbegrepen.
Altijd een leenfiets als de jouwe even moet blijven.
Je fiets wordt altijd rijklaar geleverd. Tring!
Montage van accessoires inbegrepen. Altijd!
Zit je niet fijn? Je hebt altijd zadel-omruilgarantie.
Bekijk meer

Damesfietsen

Damesfietsen zijn een van de meest populaire soorten fietsen in Nederland en België. Deze fietsen staan bekend om hun lage instap, wat betekent dat de horizontale stang die de zadelpen met de stuurpen verbindt, lager is dan bij traditionele herenfietsen. Dit ontwerp maakt het gemakkelijker om op en af te stappen, waardoor het een populaire keuze is voor veel fietsers, ongeacht hun geslacht

Elektrische damesfietsen

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met elektrische damesfietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en hoge heuvels. Wij hebben altijd een passend model voor iedereen.

80 producten
black matt
27 versnellingen | Velgremmen | LED verlichting op batterijen
 999,00-
meteor grey matt
8 versnellingen | Hydraulische schijfremmen | Naafdynamo
 1.299,00-
Avalon blue matt
7 versnellingen | Rollerbrakes | Naafdynamo
 799,00-
iced blue
3 versnellingen | Naafrem | Naafdynamo
 849,00-
black matt
3 Versnellingen | Naafrem + terugtraprem | LED verlichting op batterij
 799,00-
desert titanium grey matt
30 versnellingen | Hydraulische velgremmen | Naafdynamo
 1.199,00-
warm grey glans
7 versnellingen | Rollerbrakes | Naafdynamo
 949,00-
iced blue
7 versnellingen | Naafremmen | Naafdynamo
 949,00-
matt black
7 versnellingen | Rollerbrakes | LED verlichting op batterij
 1.000,00-
matt black
7 versnellingen | Rollerbrakes | LED verlichting op batterij
 956,00-
matzwart
+
7 versnellingen | Naafremmen | Naafdynamo
 929,00-
jet black matt
7 versnellingen | Rollerbrakes | Naafdynamo
 999,00-
80 producten

Meer weten over fietsen? Bekijk dan onze blogs:

Damesfietsen bij Bike Totaal

Damesfietsen zijn tegenwoordig allang niet meer alleen voor dames. De lage instap is namelijk ook erg gemakkelijk voor heren. Waar heren bij een herenfiets hun been over het zadel moeten zwaaien om op te stappen (en daarbij hun evenwicht moeten bewaren op één been) is dit bij de lage instap van een damesfiets niet aan de orde. Een stuk veiliger dus. Denk - vooral als je op leeftijd bent - dus goed na voor je een  damesfiets met lage instap aanschaft of een herenfiets met een dwarsbuis. Een goede fiets gaat namelijk langer mee dan een jaar of twee. Gelukkig wel.

Waar op letten bij een damesfiets?

Bij het kiezen van een damesfiets is het belangrijk om te overwegen wat de primaire gebruik is. Elementen zoals het gewicht van de fiets, het aantal versnellingen, het type remmen, en de aanwezigheid van accessoires zoals spatborden, verlichting en rekjes kunnen allemaal variëren afhankelijk van het model.

Het is ook belangrijk om de juiste maat fiets te kiezen. De hoogte van de fietser, de lengte van de benen en de armen zijn allemaal factoren die de keuze van de fietsmaat beïnvloeden. Veel fabrikanten bieden maattabellen aan om je te helpen bij het kiezen van de juiste maat.

Damesfietsen van diverse merken

Al onze A-merken hebben damesfietsen in het assortiment. En om het gemakkelijk te maken voor jou, hebben we die netjes verzameld op één pagina. Handig toch?

Test jouw favoriete damesfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een damesfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.

Veelgestelde vragen over damesfietsen

Kan ik mijn fiets laten verzekeren?

Je kunt bij Bike Totaal voordelig je fiets laten verzekeren. Bekijk voor meer informatie onze pagina over fietsverzekeringen

Hoe kan ik mijn fietspaspoort activeren?

Bij aankoop van een fiets worden je gegevens geregistreerd. Je ontvangt daarna een e-mail met daarin een link om je Bike Totaal account te activeren. Dat kan met het wachtwoord uit de e-mail. Daarna kun je zelf het wachtwoord wijzigen. Als je account is geactiveerd, kun je direct je fietspaspoort inzien.

Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of terugbrengen?

Je hebt 14 dagen om het artikel te retourneren. Neem contact op met de Bike Totaal winkel waar je het artikel hebt gekocht. Ruilen is alleen mogelijk in de winkel. Restitutie van betaalde cadeaubonnen in geld is niet mogelijk.  

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Bij aankoop van een fiets krijg je de garantievoorwaarden en een onderhoudsboekje met adviezen van de fabrikant. Voor de garantievoorwaarden verwijzen wij naar de Bike Totaal winkel waar je het artikel hebt gekocht of van plan bent te gaan kopen. 

Wat is een elektrische fiets

Een elektrische fiets (afgekort e-bike) is een fiets waarbij een elektrische motor je assisteert tijdens het fietsen. De ondersteuning van de motor combineert samen met jouw spierkracht tot een fijn fietstempo. Zo is er dus nog wel eigen kracht nodig, maar vele malen minder dan op een 'normale' fiets.
Een elektrische fiets ondersteunt tot ongeveer 25 km/pu. Fiets je sneller? Dan stopt de ondersteuning. Wil je graag sneller dan 25 km/pu? Kijk dan eens naar een speed pedelec.

Advies

Alles wat je moeten weten over fietsen en accessoires

Service

Bekijk alle services die wij verlenen bij Bike Totaal

Altijd korting op de volgende servicebeurten.
Altijd Fiets-omruilgarantie.
Altijd fluitend wegfietsen.
De eerste servicebeurt? Die is altijd inbegrepen.
Altijd een leenfiets als de jouwe even moet blijven.
Je fiets wordt altijd rijklaar geleverd. Tring!
Montage van accessoires inbegrepen. Altijd!
Zit je niet fijn? Je hebt altijd zadel-omruilgarantie.
Bekijk meer