Filters

GPS trackers

Elektrische fietsen zijn waardevol. Helaas weten dieven dat ook. Beveilig je e-bike daarom met een anti-diefstal GPS tracker. Zo volg je je e-bike in realtime en krijg je een melding als je fiets verplaatst is. Vergeten waar je je e-bike hebt geparkeerd? Vind je fiets gemakkelijk terug met de ingebouwde GPS. Zo verlies je elektrische fiets nooit helemaal uit het oog. Daarnaast kun je met de mobiele app gemakkelijk je fietsroute en gereden afstanden terugvinden, en vind je je ritstatistieken. Handig!

Wil je een e-bike verzekering afsluiten? Bij veel verzekeraars krijg je een flinke korting als je een GPS tracker hebt ingebouwd in je e-bike. Wees dieven te slim af en laat een GPS tracker inbouwen bij jouw Bike Totaal.

1 product
De GPS tracker is IP65 waterproofVoorzien van sensoren als GPS, WiFi, shock sensor en BluetoothAltijd virtueel verbonden met het abbonnement of de app
 199,95

Wat is een GPS tracker voor je elektrische fiets?

Een anti-diefstal GPS tracker is ontworpen om de locatie van de fiets te monitoren en te volgen in het geval dat deze wordt gestolen. Deze trackers maken gebruik van GPS om nauwkeurige locatiegegevens te leveren. Na installatie in de e-bike, die vaak in een discreet gedeelte van de fiets wordt gedaan om detectie door dieven te vermijden, kan de GPS-tracker via een mobiele app worden gemonitord. Als de e-bike wordt verplaatst zonder toestemming, stuurt de tracker een melding naar de gebruiker, die de locatie van de fiets in realtime kan bekijken. Dit maakt het mogelijk om snel op diefstal te reageren en vergroot de kans dat de fiets wordt teruggevonden. Bij GPS trackers van het merk Tracefy gaat de opsporingsdienst direct voor je aan de slag. In 90% van de gevallen wordt de fiets teruggevonden.

Wat zijn de voordelen van een e-bike GPS tracker?

Naast diefstalpreventie biedt een GPS tracker voor je e-bike de volgende voordelen:

  • Diefstalbeveiliging: Bekijk de locatie van je e-bike in realtime, meld diefstal in de app met de meldknop en krijg een melding als je fiets wordt verplaatst. Is je fiets niet gestolen, maar weet je niet meer waar je ‘m hebt geparkeerd? Ook dan vind je je e-bike eenvoudig terug met de GPS locatie

  • Fietscomputer: Een GPS tracker is diefstalbeveiliging en een fietscomputer in één. Zo bekijk je onder meer je afgelegde afstanden, ritten en snelheid in de handige app

  • Onderhoud: Krijg een melding als het tijd is voor een onderhoudsbeurt

  • Korting: Wil je een fietsverzekering afsluiten? Bij veel verzekeraars krijg je korting op een allrisk verzekering als je een GPS tracker hebt ingebouwd

  • Diefstalopsporing: Is je fiets gestolen? Bij GPS trackers van Tracefy gaat de opsporingsdienst direct voor je aan de slag om je elektrische fiets terug te vinden. In 90% van de gevallen worden de e-bikes teruggevonden.

GPS tracker: korting op je fietsverzekering

Laat je een GPS tracker inbouwen in je e-bike? Bij veel verzekeraars krijg je een flinke korting op een allrisk fietsverzekering als je fiets beschikt over een GPS tracker. Fijn voor je portemonnee én je maakt het de dieven een stuk moeilijker.

Elektrische fiets GPS tracker kopen bij Bike Totaal

Koop je e-bike GPS tracker eenvoudig online bij Bike Totaal. Laat je GPS tracker bezorgen in de winkel en direct inbouwen in je e-bike door de specialist. Of bekijk de voorraad online en kom direct langs in één van onze winkels. Met meer dan 140 winkels door heel Nederland zit er altijd wel een Bike Totaal bij jou in de buurt. De specialist geeft je advies en plaatst de tracker direct in jouw e-bike. Zo blijven we die dieven te slim af!

Veelgestelde vragen over GPS trackers

Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of terugbrengen?

Je hebt 14 dagen om het artikel te retourneren. Neem contact op met de Bike Totaal winkel waar je het artikel online hebt gekocht. Ruilen is alleen mogelijk in de winkel. Restitutie van betaalde cadeaubonnen in geld is niet mogelijk.  

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb? 

Wanneer je hebt gekozen voor thuisbezorgen van onderdelen & accessoires dan wordt je bestelling door DHL/PostNL thuisbezorgd. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen.  De bestelling wordt maximaal 2 keer aangeboden. Indien blijkt dat de bestelling na 2 pogingen niet kan worden afgeleverd op het afleveradres, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Indien het pakket bij de buren ook niet afgeleverd kan worden, wordt er middels een schriftelijke mededeling aangegeven op welke manier je zo snel mogelijk in het bezit van de bestelling kunt komen.

Hoe weet ik waar een bepaald artikel te koop is?

Als je op zoek bent naar een bepaald artikel, adviseren wij om contact op te nemen met een Bike Totaal winkel van jouw keuze om te informeren of het artikel daar verkrijgbaar is. 

Kan ik online producten bestellen?

Ja, op de Bike Totaal website kun je nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, onderdelen en accessoires kopen. Meer informatie vind je bij Bestellen & Betalen en Bezorgen & Retourneren

Verkopen alle Bike Totaal winkels dezelfde artikelen?

Bike Totaal ondernemers bepalen deels zelf hun assortiment om aan de behoefte te voldoen van de consument in hun regio. Daarom hebben sommige Bike Totaal winkels meer artikelen en merken in het assortiment dan andere Bike Totaal winkels. Op de winkelpagina van de Bike Totaal winkels staan de fietsmerken vermeld die de winkels verkopen. En als je de winkel bij jou om de hoek favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel. Wil je meer weten? Je kunt altijd telefonisch contact opnemen met een Bike Totaal winkel bij jou om de hoek. Kijk hier.

Advies

Alles wat je moeten weten over fietsen en accessoires

Service

Bekijk alle services die wij verlenen bij Bike Totaal