GPS trackers

Elektrische fietsen zijn waardevol. Helaas weten dieven dat ook. Beveilig je e-bike daarom met een anti-diefstal GPS tracker. Zo volg je je e-bike in realtime en krijg je een melding als je fiets verplaatst is. Vergeten waar je je e-bike hebt geparkeerd? Vind je fiets gemakkelijk terug met de ingebouwde GPS. Zo verlies je elektrische fiets nooit helemaal uit het oog. Daarnaast kun je met de mobiele app gemakkelijk je fietsroute en gereden afstanden terugvinden, en vind je je ritstatistieken. Handig!

Wil je een e-bike verzekering afsluiten? Bij veel verzekeraars krijg je een flinke korting als je een GPS tracker hebt ingebouwd in je e-bike. Wees dieven te slim af en laat een GPS tracker inbouwen bij jouw Bike Totaal.

Lees meer
7 van 7 resultaten
Sorteren op

Wat is een GPS tracker voor je elektrische fiets?

Een anti-diefstal GPS tracker is ontworpen om de locatie van de fiets te monitoren en te volgen in het geval dat deze wordt gestolen. Deze trackers maken gebruik van GPS om nauwkeurige locatiegegevens te leveren. Na installatie in de e-bike, die vaak in een discreet gedeelte van de fiets wordt gedaan om detectie door dieven te vermijden, kan de GPS-tracker via een mobiele app worden gemonitord. Als de e-bike wordt verplaatst zonder toestemming, stuurt de tracker een melding naar de gebruiker, die de locatie van de fiets in realtime kan bekijken. Dit maakt het mogelijk om snel op diefstal te reageren en vergroot de kans dat de fiets wordt teruggevonden. Bij GPS trackers van het merk Tracefy gaat de opsporingsdienst direct voor je aan de slag. In 90% van de gevallen wordt de fiets teruggevonden.

Wat zijn de voordelen van een e-bike GPS tracker?

Naast diefstalpreventie biedt een GPS tracker voor je e-bike de volgende voordelen:

  • Diefstalbeveiliging: Bekijk de locatie van je e-bike in realtime, meld diefstal in de app met de meldknop en krijg een melding als je fiets wordt verplaatst. Is je fiets niet gestolen, maar weet je niet meer waar je ‘m hebt geparkeerd? Ook dan vind je je e-bike eenvoudig terug met de GPS locatie
  • Fietscomputer: Een GPS tracker is diefstalbeveiliging en een fietscomputer in één. Zo bekijk je onder meer je afgelegde afstanden, ritten en snelheid in de handige app
  • Onderhoud: Krijg een melding als het tijd is voor een onderhoudsbeurt
  • Korting: Wil je een fietsverzekering afsluiten? Bij veel verzekeraars krijg je korting op een allrisk verzekering als je een GPS tracker hebt ingebouwd
  • Diefstalopsporing: Is je fiets gestolen? Bij GPS trackers van Tracefy gaat de opsporingsdienst direct voor je aan de slag om je elektrische fiets terug te vinden. In 90% van de gevallen worden de e-bikes teruggevonden.

GPS tracker: korting op je fietsverzekering

Laat je een GPS tracker inbouwen in je e-bike? Bij veel verzekeraars krijg je een flinke korting op een allrisk fietsverzekering als je fiets beschikt over een GPS tracker. Fijn voor je portemonnee én je maakt het de dieven een stuk moeilijker.

Elektrische fiets GPS tracker kopen bij Bike Totaal

Koop je e-bike GPS tracker eenvoudig online bij Bike Totaal. Laat je GPS tracker bezorgen in de winkel en direct inbouwen in je e-bike door de specialist. Of bekijk de voorraad online en kom direct langs in één van onze winkels. Met meer dan 140 winkels door heel Nederland zit er altijd wel een Bike Totaal bij jou in de buurt. De specialist geeft je advies en plaatst de tracker direct in jouw e-bike. Zo blijven we die dieven te slim af!