Filters

Fietscomputers

Fietsen is een geweldige manier om fit te blijven, de omgeving te verkennen en te genieten van de buitenlucht. Naarmate de technologie zich heeft ontwikkeld, is er een hulpmiddel accessoire beschikbaar gekomen voor fietsers om hun ritten te optimaliseren en hun prestaties bij te houden: de fietscomputer.


12 producten
Groot displayEenvoudig te bedienenGemakkelijk te monteren
 19,95
Voor 2 fietsen te gebruikenGroot displayBevat achtergrondverlichting
 39,95
Gemakkelijk te monterenDraadloze fietscomputerEenvoudig te gebruiken
 49,95
WaterdichtTe verbinden via Bluetooth en ANT+Koppelen met Zwift mogelijk
 59,95
Eenvoudig te bedienenGroot displayGemakkelijk te bedienen
 29,95
Draadloze fietscomputerEenvoudig te monterenWaterdicht
 44,95
Eenvoudig te monterenMakkelijk in gebruik
 39,95
Draadloze fietscomputerWaterdichtGemakkelijk te monteren
 39,95
Gemakkelijk te bedienenInclusief batterijWaterdicht
 24,95
Kunststof samenstellingGemakkelijk te monteren
 21,95
Ideale instapmodelGemakkelijk te gebruikenEenvoudig te monteren
 26,95
De GPS tracker is IP65 waterproofVoorzien van sensoren als GPS, WiFi, shock sensor en BluetoothAltijd virtueel verbonden met het abbonnement of de app
 199,95

Wat is een fietscomputer?

Een fietscomputer is een klein elektronisch apparaat dat op het stuur of de stuurpen van een fiets wordt gemonteerd. Het apparaat verzamelt en toont relevante informatie over de rit van de fietser, zoals snelheid, afstand, rijtijd en meer.


Waarom zou je een fietscomputer gebruiken?

  • Prestatiemeting: Fietsers kunnen hun voortgang en verbetering over de tijd volgen.

  • Navigatie: Met GPS-functionaliteit kunnen fietsers nieuwe routes verkennen zonder te verdwalen.

  • Training: Geavanceerde fietscomputers kunnen worden gebruikt voor gerichte trainingssessies, bijvoorbeeld door de hartslagzone of cadans te bewaken.

  • Motivatie: Door doelen te stellen en je voortgang te volgen, kan een fietscomputer je motiveren om je grenzen te verleggen.

Hoe kies je de juiste fietscomputer?

De keuze voor een fietscomputer hangt af van je behoeften en budget. Basiscomputers zijn vaak goedkoper en zijn uitstekend voor dagelijkse ritten. Als je echter geïnteresseerd bent in training, lange toertochten of mountainbiken in onbekend terrein, is het wellicht de moeite waard om te investeren in een geavanceerder model met meer functies.

Soorten fietscomputers

  • Basis fietscomputers: Deze meten vaak alleen de essentiële functies zoals huidige snelheid, gemiddelde snelheid, maximale snelheid en totale afgelegde afstand.

  • Geavanceerde fietscomputers: Deze bieden extra functies zoals hartslagmonitoring, hoogtemeter, GPS-tracking, cadans (trapsnelheid) en connectiviteit met smartphones.

  • GPS-gebaseerde fietscomputers: Deze computers maken gebruik van GPS-technologie om de positie van de fietser te volgen en bieden vaak kaarten en routebegeleiding, vergelijkbaar met autonavigatiesystemen.

Veelgestelde vragen over fietscomputers

Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of terugbrengen?

Je hebt 14 dagen om het artikel te retourneren. Neem contact op met de Bike Totaal winkel waar je het artikel online hebt gekocht. Ruilen is alleen mogelijk in de winkel. Restitutie van betaalde cadeaubonnen in geld is niet mogelijk.  

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb? 

Wanneer je hebt gekozen voor thuisbezorgen van onderdelen & accessoires dan wordt je bestelling door DHL/PostNL thuisbezorgd. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen.  De bestelling wordt maximaal 2 keer aangeboden. Indien blijkt dat de bestelling na 2 pogingen niet kan worden afgeleverd op het afleveradres, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Indien het pakket bij de buren ook niet afgeleverd kan worden, wordt er middels een schriftelijke mededeling aangegeven op welke manier je zo snel mogelijk in het bezit van de bestelling kunt komen.

Hoe weet ik waar een bepaald artikel te koop is?

Als je op zoek bent naar een bepaald artikel, adviseren wij om contact op te nemen met een Bike Totaal winkel van jouw keuze om te informeren of het artikel daar verkrijgbaar is. 

Kan ik online producten bestellen?

Ja, op de Bike Totaal website kun je nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, onderdelen en accessoires kopen. Meer informatie vind je bij Bestellen & Betalen en Bezorgen & Retourneren

Verkopen alle Bike Totaal winkels dezelfde artikelen?

Bike Totaal ondernemers bepalen deels zelf hun assortiment om aan de behoefte te voldoen van de consument in hun regio. Daarom hebben sommige Bike Totaal winkels meer artikelen en merken in het assortiment dan andere Bike Totaal winkels. Op de winkelpagina van de Bike Totaal winkels staan de fietsmerken vermeld die de winkels verkopen. En als je de winkel bij jou om de hoek favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel. Wil je meer weten? Je kunt altijd telefonisch contact opnemen met een Bike Totaal winkel bij jou om de hoek. Kijk hier.

Advies

Alles wat je moeten weten over fietsen en accessoires

Service

Bekijk alle services die wij verlenen bij Bike Totaal