Onderdelen

In de wereld van mobiliteit neemt de fiets een vooraanstaande plek in als milieuvriendelijk, betaalbaar en gezond vervoermiddel. Hoewel het ontwerp en de structuur van fietsen door de jaren heen sterk zijn geëvolueerd, blijft de basis grotendeels hetzelfde. Het begrijpen van de verschillende fietsonderdelen kan niet alleen helpen bij het onderhoud en de reparatie van een fiets, maar ook bij het verbeteren van de rijervaring. We nemen een kijkje in de fundamentele onderdelen die samen een fiets vormen.

Je fiets helemaal afmaken? Bekijk dan eens ons assortiment accessoires. Naast de kernonderdelen hebben een groot assortiment met fietsaccessoires om jouw fiets de juiste comfort, veiligheid en functionaliteit mee te geven.

Alle fietsonderdelen voor je (elektrische) fiets 

Zoek je naar de juiste fietsonderdelen voor jouw fiets of elektrische fiets? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Bike Totaal stap je in een wereld waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Of je nu een fanatieke fietsliefhebber bent of een beginner die zijn eerste ervaringen opdoet op het gebied van fietsen, het is cruciaal om te investeren in hoogwaardige fietsonderdelen die de basis vormen voor een zorgeloze en plezierige fietservaring.

In ons assortiment niet alleen de basiselementen voor het onderhouden of repareren van een fiets, maar ook onderdelen die je fiets naar een hoger niveau tillen, die je helpen om jouw persoonlijke stijl en passie voor fietsen uit te drukken.

Bij ons gaat het niet alleen om functionaliteit, maar ook om het inspireren van fietsers om meer uit hun rit te halen, om het gevoel van vrijheid en avontuur dat gepaard gaat met een tocht op de open weg echt te omarmen. Dus, of je nu op zoek bent naar onderdelen die je fiets efficiënter, comfortabeler of esthetischer maken, bij Bike Totaal vind je alles wat je hartje begeert.

Denk ook aan de juiste fietskleding voor op de fiets

Ga goed voorbereid de deur uit. Denk voor je op de fiets stapt na over de juiste kleding. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid en neem een fietshelm mee op pad of denk aan geschikte regenkleding bij slecht weer. De juiste kleding heeft invloed op elke fietsrit.

Op onze website vinden fietsliefhebbers een verzameling kledingstukken die zijn ontworpen met het oog op de moderne fietser. Of het nu gaat om de casual stadsfietser of de toegewijde mountainbiker, onze collectie bevat opties die aansluiten bij iedere individuele stijl en behoefte.

Van ademende materialen die zorgen voor een optimale temperatuurregeling tot aerodynamische ontwerpen die de efficiëntie tijdens het fietsen verhogen, elk stuk kleding is ontworpen om de fietservaring te verbeteren. Daarnaast dragen details zoals reflecterende elementen bij aan een grotere veiligheid op de weg, waardoor fietsers in alle omstandigheden zichtbaar blijven.

Onze service

Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste onderdelen uitkiest. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Ga dan langs je dichtstbijzijnde winkel voor advies van de vakman. Als je een product online bestelt kun je hem bij je favoriete fietsspecialist ophalen of we bezorgen hem bij je thuis.

Altijd bij jou in de buurt
Met meer dan 160 winkels is er altijd een Bike Totaal bij jou in de buurt