Bezorgen & Retourneren 

Fietsen

Nieuwe fietsen
Tijdelijk bezorgen wij nieuwe fietsen* in Nederland GRATIS bij je thuis. Dit geldt alleen als je de dichtstbijzijnde Bike Totaal winkel uitkiest voor aflevering. Je fiets liever afhalen in de winkel? Geen probleem! Je kunt nieuwe fietsen ook afhalen bij een Bike Totaal winkel naar keuze. 

* De gratis bezorging geldt alleen voor nieuwe fietsen, dus niet voor tweedehands of outlet fietsen. 

Tweedehands fietsen
Er zijn meerdere mogelijkheden:

 • Afhalen in de winkel
  Je kunt je fiets kosteloos in de winkel afhalen.
  Let op: afhalen kan alleen in de winkel waar de fiets te koop staat. Zodra de fiets klaarstaat om opgehaald te worden, neemt de winkel contact met je op. 
 • Thuisbezorging
  Het is ook mogelijk om de fiets bij je thuis te laten bezorgen. Dit is mogelijk in Nederland & België. Op dit moment is het in onze webshop nog niet mogelijk om een Belgisch adres in te voeren. Wil je toch een fiets bestellen en woon je in België ? Neem dan contact op met een Bike Totaal winkel. De verzendkosten van fietsen zijn als volgt: Nederland: € 29,95, Waddeneilanden: € 55,- en België: € 49,95.

Tweedehands fietsen worden door de transporteur van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur bezorgd. Zodra de winkel jouw order heeft ontvangen, ontvang je een e-mail met daarin de leverdatum. Wij streven ernaar om je fiets binnen 7 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Dynamo Retail Group of de winkel is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen.

Let op: wanneer je in het weekend of op een maandag een fiets bestelt, kan het zijn dat jouw order pas op dinsdag wordt verwerkt. Dit heeft te maken met de openingstijden van desbetreffende winkel.
Retourneren
Wij bieden 14 dagen omruilgarantie. 

Je krijgt het aankoopbedrag en de verzendkosten terug indien de fiets in gelijke staat wordt teruggebracht of teruggestuurd. De kosten die eventueel gemaakt worden voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Neem contact op met de winkel als je de fiets op wilt laten halen. De kosten voor reparatie en herstel worden in mindering gebracht van het terug te storten bedrag indien de fiets beschadigd of defect wordt teruggestuurd. 


Onderdelen & Accessoires

Onderdelen en accessoires kunnen in Nederland geleverd worden. Het is mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen of zonder extra kosten af te halen in de Bike Totaal winkel naar keuze. De keuze voor thuisbezorgen of afhalen in de winkel maak je tijdens het bestelproces. 
Er zijn meerdere mogelijkheden:

 • Afhalen in de winkel
  Je kunt er voor kiezen om kosteloos je product in de winkel af te halen.
  Let op: afhalen kan alleen in de winkel die je hebt geselecteerd tijdens het bestelproces.
 • Thuisbezorging
  Je kunt er voor kiezen om je bestelling thuis geleverd te krijgen, vanaf 50 euro doen we dit zelfs gratis! Leveren is enkel mogelijk in Nederland. Hiervoor brengen wij de onderstaande bedragen in rekening.
  Nederland: € 4,95.
Retourneren
Wij bieden 14 dagen omruilgarantie. 

Je kunt het product omruilen of terugbrengen naar de winkel die je hebt geselecteerd tijdens het orderproces. De winkel die je hebt geselecteerd vind je terug op de orderbevestiging. Je kunt het product ook terugsturen per post, dan zijn de kosten voor het terugsturen voor eigen rekening.

Wij vragen je om het retourformulier in te vullen en bij de verpakking toe te voegen indien je een product terugstuurt of terugbrengt naar de winkel. 

Klik hier om het retourformulier te downloaden.