Accessoires voor je fiets koop je bij Bike Totaal

Bij Bike Totaal vind je een breed scala aan accessoires die ervoor zorgen dat jij lekker kan blijven fietsen. Of je nu op zoek bent naar fietstassen of verlichting, Bike Totaal heeft alles wat je nodig hebt om goed voorbereid de weg op te gaan. Twijfel je over wat past op je fiets of advies nodig? Ga dan naar een van onze winkels voor advies.

Fietsverlichting
Fietssloten
Fietsbellen
Fietstassen
Manden & kratten
Fietsendragers
Hometrainers
Bagagedragers
Persoonlijke verzorging
Kinderzitjes
Hartslagmeters
Bidon- en Bidonhouders
Fietscomputers
GPS & Trackers
Kinderfiets accessoires
Bakfiets accessoires

Denk ook aan de juiste fietskleding voor op de fiets

Ga goed voorbereid de deur uit. Denk voor je op de fiets stapt na over de juiste kleding. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid en neem een fietshelm mee op pad of denk aan geschikte regenkleding bij slecht weer. De juiste kleding heeft invloed op elke fietsrit.

Van ademende materialen die zorgen voor een optimale temperatuurregeling tot aerodynamische ontwerpen die de efficiëntie tijdens het fietsen verhogen, elk stuk kleding is ontworpen om de fietservaring te verbeteren. Daarnaast dragen details zoals reflecterende elementen bij aan een grotere veiligheid op de weg, waardoor fietsers in alle omstandigheden zichtbaar blijven.

Onze service

Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste onderdelen of accessoires uitkiest. Heb je hulp nodig met het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op of ga langs je dichtstbijzijnde winkel voor advies van de vakman. Als je een product online bestelt kun je hem bij je favoriete fietsenwinkel ophalen of komen we hem bij je thuis bezorgen.

Veel gestelde vragen over fietsaccessoires

Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of terugbrengen?

Je hebt 14 dagen om het artikel te retourneren. Neem contact op met de Bike Totaal winkel waar je het artikel online hebt gekocht. Ruilen is alleen mogelijk in de winkel. Restitutie van betaalde cadeaubonnen in geld is niet mogelijk.  

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb? 

Wanneer je hebt gekozen voor thuisbezorgen van onderdelen & accessoires dan wordt je bestelling door DHL/PostNL thuisbezorgd. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen.  De bestelling wordt maximaal 2 keer aangeboden. Indien blijkt dat de bestelling na 2 pogingen niet kan worden afgeleverd op het afleveradres, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Indien het pakket bij de buren ook niet afgeleverd kan worden, wordt er middels een schriftelijke mededeling aangegeven op welke manier je zo snel mogelijk in het bezit van de bestelling kunt komen.

Hoe weet ik waar een bepaald artikel te koop is?

Als je op zoek bent naar een bepaald artikel, adviseren wij om contact op te nemen met een Bike Totaal winkel van jouw keuze om te informeren of het artikel daar verkrijgbaar is. 

Is een helm op een e-bike verplicht?

Een helm dragen op een elektrische fiets is niet verplicht, maar met snelheden van maximaal 25 km per uur is dit wel een verstandige keuze. Zo geldt er vanaf 1 januari 2023 een helmplicht voor snorfietsers die ook een maximaal snelheid hebben van 25 km/u. Zeker met het steeds drukker wordende fietspad raadt Veilig Verkeer Nederland iedereen aan om er zelf voor te kiezen een helm te dragen, zowel gewone fietsers als e-bikers. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod e-bike helmen.

Kan ik online producten bestellen?

Ja, op de Bike Totaal website kun je nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, onderdelen en accessoires kopen. Meer informatie vind je bij Bestellen & Betalen en Bezorgen & Retourneren

Altijd bij jou in de buurt
Met meer dan 160 winkels is er altijd een Bike Totaal bij jou in de buurt