Dutch ID elektrische fietsen

Dutch ID fietsen zijn exclusief verbonden aan Bike Totaal. Bij Dutch ID ontwikkelen ze e-bikes die je hart veroveren. Met een minimalistisch, modern design en uitstekend rijcomfort. En dat deze aanpak goed werkt blijkt wel; de Dutch ID Phantom heeft zowel dit jaar als vorig jaar goud gepakt in diverse fietstesten!


E-bikes van Dutch ID koop je exclusief bij Bike Totaal. Dit zijn elektrische fietsen van Nederlandse topkwaliteit die toch betaalbaar zijn. De collectie is zeer divers, met voor ieder wat wils. Hieronder vind je alle Dutch ID modellen. 

Dutch ID Shadow

De Dutch ID Shadow is een stoere e-bike met een krachtige motor. De Shadow is beschikbaar met een 75 of 85 Nm sterke motor. Beide voldoende voor al je avontuurlijke ritten.
Op de Shadow vind je altijd een onderhoudsarme riemaandrijving en een geïntegreerde of zelfs volledig automatische versnelling. Door de verende zadelpen zit je comfortabel en met de hydraulische schijfremmen sta je snel en veilig stil onder alle omstandigheden.
Met een actieradius tot wel 175* kilometer ben jij op alles voorbereid.

*Indicatieve actieradius met 625Wh accu onder ideale omstandigheden.

Dutch ID Phantom

In 2022 was de Dutch ID Phantom wederom de grote winnaar in de ADR fietstest. Met het nieuwste Bosch Smart System is de Phantom dan ook de ideale all-rounder. Met 75 of 85 Nm koppel onder je voeten vlieg je door het verkeer en kom je ook de heuvels goed op. 

De Dutch ID Phantom is leverbaar met een manuele of een automatische versnelling. Met een automatisch systeem hoef je alleen maar te bepalen hoe snel je wilt trappen, de technologie doet de rest. 

Dutch ID Infinity

De Dutch ID Infinity: een comfortabele e-bike met een goede wegligging en een hoge betrouwbaarheid. De ideale fiets voor woon-werkverkeer met een sportieve look. Je kunt bij de Infinity kiezen voor een 40 of 50 Nm motor, beide uitstekend geschikt voor in de stad. Ga je toertochten maken waar je af en toe wat hoogteverschil tegenkomt? Kies dan voor de Dutch ID Infinity 50 Nm. 

De Infinity is comfortabel en veilig door de verende voorvork en de hydraulische schrijfremmen. Je haalt de accu er gemakkelijk uit om hem op te laden en de volgende dag ben jij weer snel op je werk!

Dutch ID Wave

De Dutch ID Wave is een ideale keuze voor dagelijks gebruik. Door de soepele voorvering, slanke afwerking en de geïntegreerde verlichting kies je met de Dutch ID Wave voor een optimale stadsfiets. 

De Wave is voorzien van een verende voorvork voor extra comfort en met de hydraulische schijfremmen sta je veilig stil voor het stoplicht. Door de geometrie zit je comfortabel rechtop en heb je een goed stuurgevoel. 

5 redenen om voor Dutch ID te kiezen

  • Nederlands vakmanschap. De fietsen van Dutch ID worden in Nederland ontworpen en gemaakt. De fietsen worden volgens strenge normen getest en dit resulteert in een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur.
  • Vormgeving en uitstraling. Alle kabels lopen netjes door het frame en over de borging van ieder boutje en moertje is nagedacht. Daarnaast wordt er bij de vormgeving rekening gehouden met het gewicht van de fiets. Zo kan de fiets gemakkelijk mee op de fietsdrager. Dutch ID is altijd op zoek naar de juiste uitstraling die past bij de doelgroep.
  • Passie voor kwaliteit. Bij alle Dutch ID fietsen is aandacht besteed aan details. Denk bijvoorbeeld aan heldere, automatische led-verlichting, veilige remmen, anti-lekbanden, verende zadelpen en minimaal een 400 Wh accu.
  • Nieuwste technologie. Diverse Dutch ID fietsen worden door gebruikers beoordeeld met het maximaal aantal sterren. Dutch ID zoekt continue naar de nieuwste en beste technologie om te blijven verbeteren. 
  • Comfort en stijfheid. Wanneer je kracht op de fietspedalen zet, maakt het frame zijwaartse bewegingen. Hoe kleiner die beweging, hoe stijver het frame en hoe zekerder het fietsgevoel. Dutch ID fietsen hebben de juiste samenstelling tussen comfort en torsiestijfheid.