Filters

Dutch ID Wave

De Wave collectie van Dutch ID heeft een strak en trendy design, de focus bij deze mooie e-bike is comfort. De combinatie van een stijf frame en brede banden zorgen voor een perfecte wegligging en veel grip. Dit maakt deze e-bike perfect voor stadsgebruik en lichtere fietstochten.  In de Wave serie kan je kiezen tussen een 40 Nm en 50 Nm koppel Bosch middenmotor. Deze motor is onderhoudsarm en zorgt voor een zeer natuurlijk fietsgevoel. De Wave is hiernaast voorzien van een Nexus 7 versnellingsnaaf en hydraulische schijfremmen.  

Bij je nieuwe Wave krijg je van ons het gratis Fietspaspoort. Bij de Dutch ID Wave kan je ook vrijwel altijd kiezen voor het 5 jaar garantiepakket.

6 producten
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 3.299,00-
Bosch Active Line plus middenmotor, 50 Nm | 7 Versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 3.099,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 120 tot 160 km
 2.899,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 3.299,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm | 7 Versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 3.099,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 120 tot 160 km
 2.899,00-

Iedere dag genieten van je DutchID Wave

De DutchID Wave is een stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige e-bike. De fiets is slank gebouwd en de lasnaden zijn strak afgewerkt. De Wave is een elektrische fiets die bij uitstek geschikt is voor in de stad. De zit is comfortabel en instelbaar naar eigen wens. Met een elektrische stadsfiets moet je natuurlijk ook boodschappen kunnen doen. Neem hiervoor een afneembare stuurmand of (dubbele) fietstas mee.

Ruime, veilige doorstap

De accu is opgenomen in de bagagedrager, waardoor er in het frame (bij de damesfiets) extra ruimte is voor een gemakkelijke doorstap. Dit is wel zo handig en veilig als je bijvoorbeeld met je kind in een kinderzitje moet stoppen voor het stoplicht. Met de hydraulische schijfremmen voor en achter heb je onder alle weersomstandigheden je fiets onder controle. Ook bij regen en sneeuw sta je zo nodig in mum van tijd stil.

Onder alle weersomstandigheden op de DutchID Wave

Nu we het toch over het weer hebben: ben je al voorzien van goede regenkleding? De Wave is altijd inzetbaar. En met de juiste regenkleding is het ook geen probleem om de herfst en winter door te fietsen. Kijk hiervoor op onze speciale pagina met regenkleding of ga regenkleding passen in één van onze Bike Totaal winkels.

Makkelijk display op de DutchID Wave 40

Op de Wave 40 zit aan de linkerkant van het stuur een zeer eenvoudig te bedienen overzichtelijk display. Het duidelijke display bedien je met slechts 2 knoppen. Hiermee schakel je snel tussen de 5 verschillende ondersteuningsstanden. Ook loopondersteuning is één van de ondersteuningsstanden. Hiermee rijdt de fiets op loopsnelheid met je mee. Dit is bijvoorbeeld handig als je met volle tassen door de winkelstraat loopt of bij hellingen in de fietsenstalling.

De Wave 50 voor extra ondersteuning

Wil je meer ondersteuning bij het fietsen, kies dan voor de DutchID Wave 50. De kracht wordt dan geleverd door een Bosch Active Plus middenmotor met een ondersteuning van 50 Nm. Met deze extra kracht ben je eerder weg bij het stoplicht en ben je sneller boven bij een viaduct. Extra ondersteuning zit ook in het uitgebreidere display. In het Bosch Intuvia display komt de informatie van de motor en de accu bij elkaar en kun je nog beter je persoonlijke rijbehoeften instellen. Ook heb je meer grip op de resterende actieradius.

Beltdrive voor nog minder onderhoud

De DutchID Wave is gemaakt om probleemloos vele kilometers te kunnen rijden. Kies je voor een aandrijfriem (beltdrive) in plaats van een ketting, dan heb je nog minder onderhoud. Je hoeft deze niet te smeren (geen zwarte broek meer dus), hij gaat tot 3x zo lang mee en is bovendien nog stiller ook.

Test jouw favoriete Dutch ID Wave fiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een fiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.