Filters

Fietspedalen

Gewone pedalen hebben een veilige anti-sliplaag waardoor je niet van de pedalen glijdt. Zoek je klikpedalen of spd-pedalen? Dan heb je bij Bike Totaal een ruime keus. Kun je moeilijk kiezen tussen gewone pedalen of klikpedalen? Kies dan bijvoorbeeld een pedaal dat tweezijdig te gebruiken is: de ene kant voor een klikschoen, de andere kant voor een gewone schoen. 

14 producten
(SPD-SL) PD-R7000 EnkelzijdigLichtgewicht carboncomposiet bodyVerstelbare instelling in- en uitklikspanning
 129,95
In- en uitklikspanning naar voorkeur instelbaarBetere afvoer van modder en steenslag dan enige andere pedaal in zijn klasse
 74,95
Dubbelzijdig pedaalVoor SPD-systeem
 44,95
Antislop oppervlakAluminium kooiKunststof behuizing
 15,95
Aluminium behuizing en kooiVoorzien van reflectoren
 18,95
Dubbelzijdig pedaalVoor SPD-systeem
 44,95
Eendelige kunststof behuizingMet twee reflectorenGriptape-antisliplaag
 24,95
Lichtere veerspanning geoptimaliseerd voor beginnende rennersGroter instapdeel voor makkelijker vastklikken
 59,95
Aluminium behuizingKunststof kooiCroMo as
 28,95
Aluminium behuizingMaakt gebruik van een standaard 9/16" schroefdraadUitstekende grip aan elke kant van het pedaal
 23,95
Inclusief verstelbare in- en uitklikspanningVerbeterde grip aan de platte zijde voor meer controleExtra geschikt voor mountainbikes, gravelbikes en touring bikes
 76,95
Aluminium behuizingCroMo asMet twee reflectoren
 22,95
14 producten

Veelgestelde vragen over fietspedalen

Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of terugbrengen?

Je hebt 14 dagen om het artikel te retourneren. Neem contact op met de Bike Totaal winkel waar je het artikel online hebt gekocht. Ruilen is alleen mogelijk in de winkel. Restitutie van betaalde cadeaubonnen in geld is niet mogelijk.  

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb? 

Wanneer je hebt gekozen voor thuisbezorgen van onderdelen & accessoires dan wordt je bestelling door DHL/PostNL thuisbezorgd. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen.  De bestelling wordt maximaal 2 keer aangeboden. Indien blijkt dat de bestelling na 2 pogingen niet kan worden afgeleverd op het afleveradres, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Indien het pakket bij de buren ook niet afgeleverd kan worden, wordt er middels een schriftelijke mededeling aangegeven op welke manier je zo snel mogelijk in het bezit van de bestelling kunt komen.

Hoe weet ik waar een bepaald artikel te koop is?

Als je op zoek bent naar een bepaald artikel, adviseren wij om contact op te nemen met een Bike Totaal winkel van jouw keuze om te informeren of het artikel daar verkrijgbaar is. 

Kan ik online producten bestellen?

Ja, op de Bike Totaal website kun je nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, onderdelen en accessoires kopen. Meer informatie vind je bij Bestellen & Betalen en Bezorgen & Retourneren

Verkopen alle Bike Totaal winkels dezelfde artikelen?

Bike Totaal ondernemers bepalen deels zelf hun assortiment om aan de behoefte te voldoen van de consument in hun regio. Daarom hebben sommige Bike Totaal winkels meer artikelen en merken in het assortiment dan andere Bike Totaal winkels. Op de winkelpagina van de Bike Totaal winkels staan de fietsmerken vermeld die de winkels verkopen. En als je de winkel bij jou om de hoek favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel. Wil je meer weten? Je kunt altijd telefonisch contact opnemen met een Bike Totaal winkel bij jou om de hoek. Kijk hier.

Advies

Alles wat je moeten weten over fietsen en accessoires

Service

Bekijk alle services die wij verlenen bij Bike Totaal