Filters

Fietsbellen

Veel toeters en bellen! Van vrijwel onzichtbare fietsbellen voor je racefiets tot uitbundige fietsbellen voor scholieren. Je kunt ze hier allemaal online bestellen. Natuurlijk ook leuk als cadeautje voor een fietser!

16 producten
+
Fietsbel met vogeltjesprintMaakt een luid en duidelijk ding dong geluidDiameter: 80 mm
 14,95
Gemakkelijik te bevestigenEenvoudige montageLuid en duidelijk geluid
 7,50
Compacte, modern vormgegeven zwarte bel met ingebouwd kompasHelder belsignaalDe navigatiefunctie maakt deze kompasbel heel bijzonder
 8,95
Eenvoudig te monterenLuid & duidelijk geluidInnovatief & minimalistisch design
 10,50
Dankzij het duidelijke geluid ben je altijd hoorbaarVoorzien van een fraai designGeschikt voor permanente bevestiging aan het stuur
 14,95
Eenvoudig te monterenUniversele fittingLuid geluid
 7,50
Gemakkelijk te bevestigenLuid en duidelijk geluidUniversele fitting
 6,95
Sportieve, elegante vormFlexibele lusbevestigingGeschikt voor stuurdiameter: 22,3 - 31,8 mm
 7,95
Gemakkelijk te bevestigenLuid & duidelijk
 5,95
+
Met bohemien printMaakt een luid en duidelijk ding dong geluid80 mm
 14,95
+
Diameter van 22 mmKlankschaaldiameter van 33 mmEenvoudig te bevestigen
 6,95
Lichtgewicht metalen fietsbelVerkrijgbaar in verschillende kleurenGemakkelijk te monteren
 14,95
16 producten

Veelgestelde vragen over fietsbellen

Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of terugbrengen?

Je hebt 14 dagen om het artikel te retourneren. Neem contact op met de Bike Totaal winkel waar je het artikel hebt gekocht. Ruilen is alleen mogelijk in de winkel. Restitutie van betaalde cadeaubonnen in geld is niet mogelijk.  

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb? 

Wanneer je hebt gekozen voor thuisbezorgen van onderdelen & accessoires dan wordt je bestelling door DHL/PostNL thuisbezorgd. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen.  De bestelling wordt maximaal 2 keer aangeboden. Indien blijkt dat de bestelling na 2 pogingen niet kan worden afgeleverd op het afleveradres, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Indien het pakket bij de buren ook niet afgeleverd kan worden, wordt er middels een schriftelijke mededeling aangegeven op welke manier je zo snel mogelijk in het bezit van de bestelling kunt komen.

Hoe weet ik waar een bepaald artikel te koop is?

Als je op zoek bent naar een bepaald artikel, adviseren wij om contact op te nemen met een Bike Totaal winkel van jouw keuze om te informeren of het artikel daar verkrijgbaar is. 

Kan ik online producten bestellen?

Ja, op de Bike Totaal website kun je nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, onderdelen en accessoires kopen. Meer informatie vind je bij Bestellen & Betalen en Bezorgen & Retourneren

Verkopen alle Bike Totaal winkels dezelfde artikelen?

Bike Totaal ondernemers bepalen deels zelf hun assortiment om aan de behoefte te voldoen van de consument in hun regio. Daarom hebben sommige Bike Totaal winkels meer artikelen en merken in het assortiment dan andere Bike Totaal winkels. Op de winkelpagina van de Bike Totaal winkels staan de fietsmerken vermeld die de winkels verkopen. En als je de winkel bij jou om de hoek favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel. Wil je meer weten? Je kunt altijd telefonisch contact opnemen met een Bike Totaal winkel bij jou om de hoek. Kijk hier.

Advies

Alles wat je moeten weten over fietsen en accessoires

Service

Bekijk alle services die wij verlenen bij Bike Totaal