Bestel hier een nieuwe fietssleutel

Fietssleutel kwijt?

Bij aankoop van een nieuwe fiets krijg je altijd twee sleutels. Raak je een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Dit kan gewoon online. Je kunt dit eenvoudig zelf doen, zonder hulp van de Bike Totaal vakman.

Bestel hier een nieuwe fietssleutel van Abus, Axa of Trelock

Je kunt hier online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus,  Axa en Trelock. Voor een sleutel van een fietsslot van een ander merk, kun je bij jouw Bike Totaal winkel informeren naar de mogelijkheden. Let op: niet elke Bike Totaal winkel heeft fietssleutelservice. Neem contact op met jouw Bike Totaal winkel voor meer informatie. 

Om te kunnen bestellen heb je alleen het juiste sleutelnummer nodig. Je vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, je garantiekaart of op de polis van je fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Bestel Abus   Bestel Axa Bestel Trelock


Is jouw fiets verzekerd tegen diefstal?

Let op! Als jouw fiets wordt gestolen, heb je ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering!

Heb je een sleutel bijbesteld en heb je een fietsverzekering? Geef dit dan direct aan de verzekeringsmaatschappij door. Bij diefstal van de fiets moet je namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die je ontvangt, is gemerkt met een C van "copy".