Tweedehands elektrische fietsen

Elektrische tweedehands fietsen hoeven niet splinternieuw te zijn om goed te werken. Dat bewijzen onze tweedehands fietsen van diverse merken en modellen! We geven gebruikte elektrische fietsen een tweede leven in een vertrouwde omgeving. Want samen komen we verder, toch?

alle tweedehands fietsen leveren we af met omruilgarantie. Ze zijn professioneel nagekeken en afgesteld door de vakman. Zo weet je dat je goed zit! Je kunt veilig online bestellen en betalen, waarna je de bestelling vervolgens laat bezorgen (€ 39,95 in Nederland en € 49,95 in België) of zonder bijkomende kosten ophaalt in de winkel.

Op deze pagina tonen we het complete tweedehands assortiment van alle Bike Totaal winkels. Op zoek naar de voorraad van je favoriete Bike Totaal vestiging? Bekijk dan de voorraad op de winkelpagina.

396 producten

Flyer Gotour 5.00

 2.495,00-
 2.495,00-

Victoria Bosch

 1.295,00-
 1.295,00-

Sparta ION RX+

 895,00-
 895,00-

Giant Prime E+ SL

 2.399,00-
 2.399,00-

Batavus Socorro Easy

 1.099,00-
 1.099,00-

Gazelle Aviginon C380

 3.350,00-
 3.350,00-
 2.250,00-

Sparta C-Grid Energy

 2.299,00-
 2.299,00-

Sparta R5TE

 1.099,00-
 1.099,00-
396 producten

Accessoires voor de e-bike

Je hebt een mooie tweedehands elektrische fiets gekocht. Met de juiste accessoires kun je deze nog handiger of comfortabeler maken. Wat dacht je van fietskinderzitjes, om je kinderen gemakkelijk voor- of achterop mee te nemen? Of heb je al eens nagedacht over een fietstas? Bekijk hier het uitgebreide assortiment fietstassen. Een modieuze én handige mand of krat om al je boodschappen mee te vervoeren? Met een enkele of dubbele fietstas vervoer je met gemak alles mee achterop. Gelukkig wordt het steeds normaler om op de e-bike een helm op te zetten om je hoofd te beschermen.

Veilig de weg op met een elektrische fiets

Ook voor accessoires zoals fietspompen, of fietssloten om je e-bike veilig te stallen kun je bij Bike Totaal terecht. Zeker fietssloten zijn onmisbaar bij jouw nieuwe e-bike. Een slot met ART-Keurmerk is veelal noodzakelijk om een verzekering af te sluiten. Bekijk daarom voor de aankoop van een fietsslot de polisvoorwaarden van jouw fietsverzekering goed. Bij Bike Totaal vind je een keur aan ART goedgekeurde sloten.

Veel gestelde vragen over tweedehands elektrische fietsen

Kan ik online producten bestellen?

Ja, op de Bike Totaal website kun je nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, onderdelen en accessoires kopen. Meer informatie vind je bij Bestellen & Betalen en Bezorgen & Retourneren

Wat zijn de voordelen van een e-bike?

Een elektrische fiets biedt ondersteuning om met minder inspanning verder en sneller te rijden. Fantastisch toch?  Een e-bike heeft nog veel meer voordelen. Door het gebruik van een elektromotor heb je altijd de wind mee en voelt het alsof je altijd heuvel af gaat. Dit maakt fietsen niet alleen enorm comfortabel, maar zorgt er ook voor dat tegenwind, bergen en lange afstanden niet langer je fietstocht verhinderen.

De elektrische fiets heeft ten opzichte van een auto ook veel voordelen. Zo is een elektrische fiets een stuk milieuvriendelijker, goedkoper en - in de stad - ook een stuk sneller. Je vliegt tijdens de spits namelijk zo voorbij die lange files. En als je op je bestemming bent aangekomen, is het zoeken naar een parkeerplek ook verleden tijd.

Welke elektrische fiets is de beste voor mij?

Zoals je misschien wel hebt gelezen zijn er veel verschillende soorten elektrische fietsen. De keuze is reuze, maar welke e-bike is het beste voor jou? We helpen je graag op weg. Weten waar je op moet letten bij de aankoop van een elektrische fiets? Bekijk de e-bike aankoopgids.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden.

Wat is een elektrische fiets?

Een elektrische fiets (ook wel e-bike) is een fiets waarbij een elektrische motor je assisteert tijdens het fietsen. De  ondersteuning van de motor combineert samen met jouw spierkracht tot een fijn fietstempo. Zo is er dus nog wel eigen kracht nodig, maar veel minder dan op een 'normale' fiets.

Een elektrische fiets ondersteunt tot ongeveer 25 km/u. Fiets je sneller? Dan stopt de ondersteuning. Wil je graag sneller dan 25 km/pu? Kijk dan eens naar een speed pedelec. Deze ondersteunt tot 45 km/u.

Advies

Alles wat je moeten weten over fietsen en accessoires

Service

Bekijk alle services die wij verlenen bij Bike Totaal