Aangepaste en speciale fietsen

Gewoon op je fiets stappen en wegfietsen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daar wil fietsfabrikant Van Raam iets aan doen. Bij Van Raam geloven ze dat als mensen langer mobiel en zelfstandig zijn, ze zich gelukkiger voelen. Daarom bieden ze, in samenwerking met diverse Bike Totaal winkels, duurzame mobiliteit aan. Speciaal voor mensen met een beperking of mensen die niet op een reguliere fiets kunnen fietsen.

Welke fietsen verkoopt Van Raam?

Van Raam maakt driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, driewieltandems, duofietsen, zitfietsen, ligfietsen, transportfietsen en lage instap fietsen. Duwtje in de rug nodig? Dat is geen probleem. Vrijwel alle modellen zijn ook als elektrische fiets leverbaar. Door alle aanpassingen en opties die er mogelijk zijn, is elke fiets uniek.

De fietsen worden op klein, middel, groot en eventueel zeer groot formaat gemaakt en zijn daardoor geschikt voor kinderen, volwassenen en mensen met een klein tot zeer groot postuur. Heb je vragen over de mogelijkheden, de collectie of een proefrit? Stel ze dan aan de vakman bij jouw Bike Totaal winkel.

Welke fietsen verkoopt Van Raam
Van Raam maakt driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, driewieltandems, duofietsen, zitfietsen, ligfietsen, transportfietsen en lage instap fietsen. Duwtje in de rug nodig? Dat is geen probleem. Vrijwel alle modellen zijn ook als elektrische fiets leverbaar. Door alle aanpassingen en opties die er mogelijk zijn, is elke fiets uniek. De fietsen worden op klein, middel, groot en eventueel zeer groot formaat gemaakt en zijn daardoor geschikt voor kinderen, volwassenen en mensen met een klein tot zeer groot postuur. Heb je vragen over de mogelijkheden, de collectie of een proefrit? Stel ze dan aan de vakman bij jouw Bike Totaal winkel.