Meisjesfietsen

In de wereld van fietsen is er een specifiek segment dat speciaal is ontworpen voor de jongere generatie: kinderfietsen voor meisjes. Deze fietsen zijn zorgvuldig geconstrueerd met het oog op de specifieke behoeften en voorkeuren van jonge fietsers. Daarnaast houden fabrikanten rekening met veiligheid, ergonomie en gebruiksvriendelijkheid.
Lees meer
18 van 31 resultaten
Sorteren op

Het ontwerp van een meisjesfiets

Bij het ontwerpen van meisjes kinderfietsen wordt vaak aandacht besteed aan kleurenpaletten en ontwerpen die de interesse van meisjes kunnen wekken. Dit betekent echter niet dat functionaliteit wordt opgeofferd voor esthetiek. De ergonomie van de fiets, zoals de zithouding en de afstand tot het stuur, wordt aangepast aan de lichaamsbouw van kinderen van een specifieke leeftijdsgroep. Dit zorgt ervoor dat de fiets niet alleen aantrekkelijk is, maar ook comfortabel en veilig. in tegenstelling tot jongensfietsen, hebben dames een lagere instap waardoor je gemakkelijk op kan stappen.

Welke merken kinderfietsen kan je vinden bij Bike Totaal?

We hebben een compacte selectie met alleen de beste merken om de ideale keuze voor jouw kind te kunnen bieden. Zie hieronder onze merken kinderfietsen.

Voor elk kind de juiste maat

Bij Bike Totaal hebben we een brede keuze in kinderfietsmaten. Bekijk hieronder al onze maten en klik direct om al onze kinderfietsen in jouw gewilde maat te zien.

Onze maten meisjesfietsen

Bij Bike Totaal hebben we een brede keuze in kinderfietsmaten. Bekijk hieronder al onze maten en klik direct om al onze kinderfietsen in jouw gewilde maat te zien.

Test jouw favoriete meisjes kinderfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een meisjes kinderfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.