Filters

Kinderfietsen 16 inch

De kinderfiets 16 inch is specifiek ontworpen voor de jongere doelgroep, doorgaans in de leeftijdscategorie van 4 tot 6 jaar. Deze fietsmaat is ideaal voor kinderen met een lichaamslengte tussen de 104 en 110 cm. Het design van de 16 inch kinderfiets is zo geconstrueerd dat het rekening houdt met de groei en ontwikkeling van kinderen in deze leeftijdsgroep.

6 producten
1 VersnellingHandrem en terugtraprem16 inch banden
 339,00-
1  versnellingTerugtraprem + velgrem16 inch banden
 319,00-
1  versnellingTerugtraprem + velgrem16 inch banden
 339,00-
1 VersnellingTerugtraprem + velgrem16 inch banden
 269,00-
1 versnellingHandrem en terugtraprem16 inch banden
 319,00-
1 VersnellingHandrem voor en terugtraprem16 inch banden
 319,00-

Kinderfietsen 16 inch bieden comfort en veiligheid

Belangrijk is de veiligheid van de kinderfiets. Daarom zijn de meeste 16 inch kinderfietsen uitgerust met zowel een handrem als een terugtraprem. Tevens zijn deze fietsen vaak voorzien van spatborden, een kettingkast en reflectoren. Dit alles om de veiligheid en het comfort voor het kind te maximaliseren tijdens het fietsen.

 

Jongens- en meisjesfietsen

We hebben genoeg keuze in fietsen voor zowel jongens als meisjes. De jongensfiets wordt gekenmerkt door de hoge horizontale stang en de meisjesfiets staat bekend om haar lage instap. In de hedendaagse markt zijn er diverse merken en modellen beschikbaar die een breed scala aan stijlen en functionaliteiten bieden. Of het nu gaat om een eerste fiets voor een kleuter of een geavanceerder model voor een tiener, er is een breed scala aan opties beschikbaar om aan de unieke behoeften van elk kind te voldoen. 


Welke merken kinderfietsen kan je vinden bij Bike Totaal?

We hebben een compacte selectie met alleen de beste merken om de ideale keuze voor jouw kind te kunnen bieden. Zie hieronder onze merken kinderfietsen.

Voor elk kind de juiste maat

Bij Bike Totaal hebben we een brede keuze in kinderfietsmaten. Bekijk hieronder al onze maten en klik direct om al onze kinderfietsen in jouw gewilde maat te zien.

Test jouw favoriete 16 inch kinderfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een 16 inch kinderfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.