Filters

Loekie kinderfietsen

Laat je betoveren door Loekie

Welkom in de wondere wereld van Loekie kinderfietsen, waar avontuur en plezier hand in hand gaan met veiligheid en betrouwbaarheid. Al meer dan twee decennia lang heeft Loekie zich toegewijd aan het ontwerpen en produceren van hoogwaardige kinderfietsen die de harten van kinderen en ouders veroveren.

Loekie kinderfietsen staan bekend om hun kleurrijke en aantrekkelijke ontwerpen, die de verbeelding van kinderen prikkelen en hen aanmoedigen om op ontdekkingstocht te gaan. Loekie heeft voor elk kind de perfecte kinderfiets.

5 producten
1  versnellingTerugtraprem + velgremLED verlichting op batterijen
 429,00-
1 VersnellingTerugtraprem + velgremLED verlichting op batterijen
 369,00-
1  versnellingTerugtraprem + velgrem12 inch banden
 229,00-
1 VersnellingTerugtraprem + velgrem16 inch banden
 269,00-
1  versnellingTerugtraprem + velgrem18 inch banden
 329,00-

Loekie kinderfietsen geven altijd een veilige rijervaring

Veiligheid staat bij Loekie altijd voorop. Elke fiets is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met de beste materialen om ervoor te zorgen dat kinderen een stevige en stabiele rit hebben. De frames zijn duurzaam en lichtgewicht, waardoor het voor kinderen gemakkelijk is om hun kinderfiets te beheersen en te hanteren. Bovendien zijn alle fietsen uitgerust met betrouwbare remmen en stevige banden voor extra grip op verschillende ondergronden.


Ouders kunnen met een gerust hart achterover leunen, wetende dat Loekie kinderfietsen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Elke kinderfiets wordt grondig getest en gecertificeerd, zodat ouders erop kunnen vertrouwen dat hun kinderen veilig en onbezorgd kunnen genieten van hun ritjes

Loekie heeft niet alleen oog voor veiligheid en design, maar ook voor duurzaamheid. Het merk is toegewijd aan milieuvriendelijke productieprocessen en materialen, en ze werken voortdurend aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

Jarenlang genieten van je Loekie kinderfiets

De Loekie kinderfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze meegroeien met uw kind en hem of haar vele jaren fietsplezier bieden. De experts bij Loekie begrijpen dat elk kind uniek is, daarom bieden ze ook aanpassingsmogelijkheden, zoals verstelbaar stuur en zadel, om een perfecte pasvorm te garanderen en het comfort te maximaliseren.

Met Loekie kinderfietsen kunnen kinderen hun grenzen verleggen, hun horizon verbreden en hun zelfvertrouwen vergroten. Van het leren fietsen zonder zijwieltjes tot het zelfstandig verkennen van de buurt, Loekie is erbij, elke stap van de weg

Jongens- en meisjesfietsen

We hebben genoeg keuze in kinderfietsen voor zowel jongens als meisjes. De jongensfiets wordt gekenmerkt door de hoge horizontale stang en de meisjesfiets staat bekend om haar lage instap. In de hedendaagse markt zijn er diverse merken en modellen beschikbaar die een breed scala aan stijlen en functionaliteiten bieden. Of het nu gaat om een eerste fiets voor een kleuter of een geavanceerder model voor een tiener, er is een breed scala aan opties beschikbaar om aan de unieke behoeften van elk kind te voldoen. 


Welke merken kinderfietsen kunt u vinden bij Bike Totaal?

We hebben een compacte selectie met alleen de beste merken om de ideale keuze voor jouw kind te kunnen bieden. Zie hieronder onze merken kinderfietsen.

Voor elk kind de juiste maat

Bij Bike Totaal hebben we een brede keuze in kinderfietsmaten. Bekijk hieronder al onze maten en klik direct om al onze kinderfietsen in jouw gewilde maat te zien.

Test jouw favoriete Loekie kinderfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Loekie kinderfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.