Filters

Kinderfietsen 20 inch

Een 20 inch kinderfiets is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie en lichaamsgrootte. Deze fietsmaat is over het algemeen geschikt voor kinderen tussen de zes en acht jaar oud, al kan dit variëren afhankelijk van de lengte en groei van het individuele kind. De 20 inch verwijst naar de diameter van de wielen en geeft een indicatie van de grootte van de fiets.

7 producten
1 VersnellingHandrem voor en terugtraprem20 inch banden
 399,00-
1 VersnellingTerugtraprem + velgremLED verlichting op batterijen
 369,00-
1  versnellingTerugtraprem + velgremLED verlichting op batterijen
 439,00-
1  versnellingTerugtraprem + velgremLED verlichting op batterijen
 399,00-
1 VersnellingHandrem en terugtraprem20 inch banden
 429,00-
1 VersnellingHandrem en terugtraprem20 inch banden
 399,00-
1 versnellingTerugtraprem + velgremLED verlichting op batterijen
 429,00-

20 inch kinderfiets op maat gemaakt

Een 20 inch kinderfiets is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie en lichaamsgrootte. Deze fietsmaat is over het algemeen geschikt voor kinderen tussen de zes en acht jaar oud, al kan dit variëren afhankelijk van de lengte en groei van het individuele kind. De 20 inch verwijst naar de diameter van de wielen en geeft een indicatie van de grootte van de fiets.

 

Jongens- en meisjesfietsen

We hebben genoeg keuze in fietsen voor zowel jongens als meisjes. De jongensfiets wordt gekenmerkt door de hoge horizontale stang en de meisjesfiets staat bekend om haar lage instap. In de hedendaagse markt zijn er diverse merken en modellen beschikbaar die een breed scala aan stijlen en functionaliteiten bieden. Of het nu gaat om een eerste fiets voor een kleuter of een geavanceerder model voor een tiener, er is een breed scala aan opties beschikbaar om aan de unieke behoeften van elk kind te voldoen. 


Welke merken kinderfietsen kan je vinden bij Bike Totaal?

We hebben een compacte selectie met alleen de beste merken om de ideale keuze voor jouw kind te kunnen bieden. Zie hieronder onze merken kinderfietsen.

Voor elk kind de juiste maat

Bij Bike Totaal hebben we een brede keuze in kinderfietsmaten. Bekijk hieronder al onze maten en klik direct om al onze kinderfietsen in jouw gewilde maat te zien.

Test jouw favoriete 20 inch kinderfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een 20 inch kinderfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.