HomeFietsen
Racefietsen

Racefietsen

Racefietsen voor elk niveau

Zondagochtend: racefiets uit de schuur en lekker kilometers maken terwijl Nederland langzaam ontwaakt. Heerlijk! Of je nu een beginnende fietser bent of op zoek bent naar een high-end carbon racefiets. Bekijk hieronder alvast het aanbod van onze A-merken.
Lees meer
12 van 12 resultaten
Sorteren op

Online een racefiets kopen

Bike Totaal winkels met een sportief assortiment hebben een brede collectie aan racefietsen.  Van een goedkope wielrenfiets tot een hightech fiets voor wedstrijden. Bekijk hierboven het aanbod. 

Waar Nederlanders een racefiets vaak een wielrenfiets noemen, noemen de Belgen het vaak een koersfiets. De drie termen komen neer op hetzelfde: een sportieve, minimale fiets die soepel rijdt door o.a. veel versnellingen. Racefietsen zijn bedoeld om te toeren op de weg. In Nederland zijn deze wegen vaak vlak terwijl je in het buitenland vaak meer een uitdaging hebt door te fietsen door de bergen.

Wielrennen is perfect om aan je conditie te werken door lekker te koersen door het lokale landschap. Door het lichte gewicht is een racefiets perfect voor lange tochten.

Eerst meer weten? De Bike Totaal winkel bij jou in de buurt helpt je graag. Of je nu een beginner of een professional bent, ze helpen je graag met het kopen van de perfecte racefiets.