Filters
Altijd korting op de volgende servicebeurten.
Altijd Fiets-omruilgarantie.
Altijd fluitend wegfietsen.
De eerste servicebeurt? Die is altijd inbegrepen.
Altijd een leenfiets als de jouwe even moet blijven.
Je fiets wordt altijd rijklaar geleverd. Tring!
Montage van accessoires inbegrepen. Altijd!
Zit je niet fijn? Je hebt altijd zadel-omruilgarantie.
Bekijk meer

Fietsen

Vind de beste fiets voor jou

Van de kinderjaren waarin we leren fietsen met zijwieltjes, tot volwassenheid waarin fietsen een dagelijkse routine wordt. De fiets speelt een centrale rol in vele levens.

In Nederland, een land beroemd om zijn fietscultuur, is het heel gewoon om mensen van alle leeftijden te zien fietsen door de regen, wind en zon. Steden zoals Amsterdam en Utrecht zijn getransformeerd door hun focus op tweewielers. Met fietspaden die door de hele stad lopen, veilig en toegankelijk voor iedereen.

Elektrische fietsen

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met elektrische fietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en pittige heuvels. Wij hebben een passend model voor iedereen.

248 producten
black matt
27 versnellingen | Velgremmen | LED verlichting op batterijen
 999,00-
meteor grey matt
8 versnellingen | Hydraulische schijfremmen | Naafdynamo
 1.299,00-
ivory white
7 Versnellingen | Hydraulische schijfremmen | Naafdynamo
 1.199,00-
Avalon blue matt
7 versnellingen | Rollerbrakes | Naafdynamo
 799,00-
iced blue
3 versnellingen | Naafrem | Naafdynamo
 849,00-

Cube Acid Heren

 1.199,00-
grey/pearlgrey
12 versnellingen | Hydraulische schijfremmen | Sram 1x12 schakelgroep
 1.199,00-

Alpina Mood Meisjes

 519,00-
dark mauve matt
3 versnellingen | Terugtraprem + velgrem | LED verlichting op batterijen
 519,00-

Cube Attention Heren

 999,00-
swampgrey/black
20 Versnellingen | Hydraulische schijfremmen | Shimano Deore schakelgroep
 999,00-

Alpina Mood Meisjes

 509,00-
silt green matt
3 versnellingen | Terugtraprem + velgrem | LED verlichting op batterijen
 509,00-

Cube Analog Heren

 899,00-
flashlime/black
12 versnellingen | Hydraulische schijfremmen | Sram Eagle schakelgroep
 899,00-

Cube Reaction Pro Heren

 1.399,00-
metalblack/black
12 Versnellingen | Hydraulische schijfremmen | Shimano Deore XT schakelgroep
 1.399,00-
desert titanium grey matt
7 versnellingen | Naafremmen | Naafdynamo
 849,00-
248 producten

Meer weten over fietsen? Bekijk dan onze blogs:

Damesfietsen en herenfietsen

In de fietswereld bestaan er traditioneel twee hoofdtypen fietsen: damesfietsen en herenfietsen. De onderscheidende factor is meestal de bovenbuis van het frame. Bij mannenfietsen loopt deze buis horizontaal van het stuur naar de zadel, terwijl deze bij damesfietsen vaak schuin naar beneden afloopt of zelfs ontbreekt. Dit ontwerp stamt uit een tijd waarin vrouwen rokken droegen en de lagere buis hen in staat stelde om gemakkelijker en beschaafder op en af te stappen. Tegenwoordig kiezen veel mensen, ongeacht hun geslacht, voor het model dat ze het meest comfortabel of esthetisch vinden. Ondanks de traditionele benamingen zijn functionaliteit en persoonlijke voorkeur tegenwoordig de belangrijkste factoren bij de keuze van een fiets.

Verschillende soorten fietsen

Bij Bike Totaal hebben we een breed assortiment fietsen. Met meer dan 200 fietsen zonder motor van verschillende A-merken, is er altijd een die bij jou past. In deze brede selectie fietsen zit een variatie aan verschillende soorten fietsen. We zetten ze hieronder even voor je op een rijtje:

Verschillende soorten fietsmerken

Bij Bike Totaal verkopen we alleen maar absolute A-merken waarvan we weten dat ze echt kwaliteit leveren. Hieronder staat selectie met onze beste A-merken:

Accessoires voor op je fiets

Accessoires kunnen de fietservaring aanzienlijk verbeteren, zowel voor sportfietser als voor de woon-werkfietser. Een belangrijk accessoire is de helm, essentieel voor de veiligheid van elke fietser. Voor diegenen die graag lange afstanden afleggen, kunnen bidonhouders en (zadel)tassen nuttig zijn om drinken en andere essentiële spullen mee te nemen. Fietssloten bieden beveiliging tegen diefstal, terwijl spatborden en regencovers helpen om droog te blijven tijdens nat weer. Voor onderhoud onderweg zijn multitools en een fietspomp onmisbaar. Met de juiste accessoires kan je niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger en efficiënter fietsen. Het is de investering waard voor elke fietser, ongeacht het doel van de rit.

Test jouw favoriete fiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden voor een fiets? Ga langs bij jouw Bike Totaalwinkel voor een geheel vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Heb je al een fiets uitgezocht? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. Proefrit, rijklaar maken en eventueel thuisbezorgen zijn onderdeel van de heel uitgebreide service die Bike Totaal je biedt.  En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 160 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg. 

Veelgestelde vragen over fietsen

Kan ik mijn fiets laten verzekeren?

Je kunt bij Bike Totaal voordelig je fiets laten verzekeren. Bekijk voor meer informatie onze pagina over fietsverzekeringen

Hoe kan ik mijn fietspaspoort activeren?

Bij aankoop van een fiets worden je gegevens geregistreerd. Je ontvangt daarna een e-mail met daarin een link om je Bike Totaal account te activeren. Dat kan met het wachtwoord uit de e-mail. Daarna kun je zelf het wachtwoord wijzigen. Als je account is geactiveerd, kun je direct je fietspaspoort inzien.

Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of terugbrengen?

Je hebt 14 dagen om het artikel te retourneren. Neem contact op met de Bike Totaal winkel waar je het artikel hebt gekocht. Ruilen is alleen mogelijk in de winkel. Restitutie van betaalde cadeaubonnen in geld is niet mogelijk.  

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Bij aankoop van een fiets krijg je de garantievoorwaarden en een onderhoudsboekje met adviezen van de fabrikant. Voor de garantievoorwaarden verwijzen wij naar de Bike Totaal winkel waar je het artikel hebt gekocht of van plan bent te gaan kopen. 

Wat is een elektrische fiets

Een elektrische fiets (afgekort e-bike) is een fiets waarbij een elektrische motor je assisteert tijdens het fietsen. De ondersteuning van de motor combineert samen met jouw spierkracht tot een fijn fietstempo. Zo is er dus nog wel eigen kracht nodig, maar vele malen minder dan op een 'normale' fiets.
Een elektrische fiets ondersteunt tot ongeveer 25 km/pu. Fiets je sneller? Dan stopt de ondersteuning. Wil je graag sneller dan 25 km/pu? Kijk dan eens naar een speed pedelec.

Advies

Alles wat je moeten weten over fietsen en accessoires

Service

Bekijk alle services die wij verlenen bij Bike Totaal

Altijd korting op de volgende servicebeurten.
Altijd Fiets-omruilgarantie.
Altijd fluitend wegfietsen.
De eerste servicebeurt? Die is altijd inbegrepen.
Altijd een leenfiets als de jouwe even moet blijven.
Je fiets wordt altijd rijklaar geleverd. Tring!
Montage van accessoires inbegrepen. Altijd!
Zit je niet fijn? Je hebt altijd zadel-omruilgarantie.
Bekijk meer