Koga fietsen

Een Koga fiets voor elke fietsrit

Een Koga fiets kopen? Dan heb je oog voor kwaliteit. De fietsen van Koga worden namelijk door fietsexperts in één adem genoemd met luxe, kwaliteit en service. Bij aankoop van elke Koga krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort. Bij elektrische fietsen kun je vrijwel altijd kiezen voor het 5 jaar garantiepakket.  Zo kun je 5 jaar lang onbezorgd fietsen.
Lees meer
18 van 34 resultaten
Sorteren op

Koga fietsen: een begrip onder fietsenmakers en fietsers

Koga bestaat in vergelijking met andere fietsfabrikanten nog maar redelijk kort. Toch kopen Nederlands graag een Koga fiets vanwege het goede imago. In 1974 richtte Andries Gaastra Koga op. De naam komt van een samenvoeging van zijn eigen achternaam 'Gaastra' en de achternaam van zijn vrouw 'Kowallik'. Wist je dat de eerste Koga fietsen bij Andries thuis geassembleerd werden? Hij had als doel om een exclusieve lijn lichtgewicht fietsen op de markt te brengen.

Heb je een prachtige Koga fiets gevonden die helemaal aan jouw wensen voldoet? Informeer dan of de Bike Totaal winkel in jouw buurt over een Koga-dealerschap beschikt. 

Koga elektrische fiets

Een Koga elektrische fiets staat garant voor jarenlang zorgeloos fietsplezier. Zowel korte als lange ritten zijn uitermate plezierig op de stijlvolle elektrische fietsen van Koga. Alle Koga elektrische fietsen zijn uitgerust met een krachtige middenmotor van A-merken als Bosch en Shimano. Fietsen met middenmotor liggen stabiel op het wegdek en maken weinig geluid. Daardoor geven veel fietsers de voorkeur aan deze motorlocatie.

Koga herenfietsen

Koga produceert in tegenstelling tot andere fietsfabrikanten nog veel herenfietsen. Hierdoor is het als heer gemakkelijk een Koga fiets te vinden die perfect te matchen is aan je wensen. Of je nu oud of jong bent. Bike Totaal heeft veel verschillende Koga herenfietsen in het assortiment. Zo is er voor elke rit een fiets. Bekijk daarom snel onze collectie elektrische herenfietsen van Koga.

Koga damesfietsen


De Koga damesfietsen zijn voorzien van een lage instap. Hierdoor kun je gemakkelijk opstappen. Hedendaags is de term 'damesfiets' is redelijk ouderwets. Er zijn er genoeg heren die gebruik maken van de gemakkelijke lage instap. Wie wil er nou niet snel en veilig kunnen opstappen om daarna weg te vliegen op zijn/haar Koga? Bekijk snel onze collectie elektrische damesfietsen van Koga.