Werken bij Bike Totaal

Werken in een fietsenwinkel

Lijkt het je leuk om bij Bike Totaal te werken? Onze fietsenwinkels hebben altijd wel een vacature voor een baan als (leerling) monteur/technicus (de vroegere 'fietsenmaker'), verkoper of winkelmedewerker. 

Ben je handig met het sleutelen aan fietsen of weet je veel over e-bikes en e-bikesystemen? Ben je een verkooptalent en kun je goed luisteren naar de wensen en behoeftes van de klant? Dan staat er altijd wel een vacature open bij één van onze Bike Totaal winkels. Ook als je het vak van fietsmonteur graag wilt leren -jong of oud-, parttime of fulltime baan. Zowel mannen als vrouwen worden uitgenodigd om te solliciteren.

Openstaande vacatures

Kijk hieronder of er een vacature bij jou in de buurt is of informeer bij één van onze Bike Totaal winkels.

Open sollicitatie

Wil je graag werken bij Bike Totaal, maar is er geen passende vacature? Neem dan contact op met de winkel bij jou in de buurt.


Openstaande vacatures hoofdkantoor

Bike Totaal is onderdeel van Dynamo Retail Group. Met de formules Bike Totaal, Profile ‘de Fietsspecialist’ en een inkoopcombinatie vertegenwoordigt de organisatie ruim 840 winkels in Nederland, België en Duitsland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort. Bekijk via onderstaande button de openstaande vacatures.


Download hier het sollicitatiebeleid van Dynamo Retail Group.