Handig: fietsverhuur op vakantie!

Fietsend nieuwe plekken en mooie natuur ontdekken kan perfect tijdens een (zomer)vakantie in Nederland. Je kunt bij diverse Bike Totaal winkels door heel het land terecht voor het huren van fietsen en e-bikes. Een fiets huren is natuurlijk extra handig, omdat je geen gedoe hebt met het meenemen van je eigen fiets op de fietsendrager. Daarnaast kan het in heuvelige gebieden in Nederland fijn zijn als je een duwtje in de rug krijgt van de elektrische ondersteuning als je zelf alleen over een stadsfiets beschikt. De medewerkers van Bike Totaal maken het huren van fietsen zo gemakkelijk mogelijk en denken -waar nodig- graag met je mee.

Je kunt in overleg met de fietsenwinkel vaak diverse type fietsen huren. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een dames e-bike, het huren van een specifieke framemaat en in sommige gevallen zelfs het huren van diverse fietsaccessoires zoals fietstassen en -manden. Het is handig als je van te voren contact opneemt met de fietsenwinkel om te overleggen wanneer de gewenste fietsen beschikbaar zijn om te huren. Zo voorkom je teleurstelling. Informeer gelijk naar zaken als borg, ophaal- en terugbrengtijden en eventuele andere voorwaarden die de fietsenwinkel kan stellen. Diverse fietsenwinkels stellen namelijk een kopie van het identificatiebewijs als voorwaarde voor het huren van een fiets.

Bike Totaal winkels

Benieuwd naar de tarieven en voorwaarden die horen bij het huren van een fiets? Dan kun je via onderstaande fietsverhuur websites meer informatie vinden. De winkels staan gecategoriseerd per provincie. Als je vragen of bijzondere verzoeken hebt, kun je via de websites contactinformatie vinden.

Fietsverhuur in Groningen

Fietsverhuur in Friesland

Fietsverhuur in Drenthe

Fietsverhuur in Noord-Holland

Fietsverhuur in Overijssel

Fietsverhuur in Utrecht

Fietsverhuur in Gelderland

Fietsverhuur in Zuid-Holland

Fietsverhuur in Zeeland

Fietsverhuur in Noord-Brabant

Fietsverhuur in Limburg