Fietselektronica

Van geavanceerde fietsnavigatie op het stuur tot eenvoudige fietscomputers en anti-diefstal GPS trackers; je vindt het in deze categorie. 

32 producten
Groot displayEenvoudig te bedienenGemakkelijk te monteren
 19,95
Voor alle fietslampen met een gewone stuurklemGeschikt voor HideMyBell standaard, mini en FI MountDuurzaam roestvrijstalen montagebout
 14,95
Voor 2 fietsen te gebruikenGroot displayBevat achtergrondverlichting
 39,95
Gemakkelijk te monterenDraadloze fietscomputerEenvoudig te gebruiken
 49,95
WaterdichtTe verbinden via Bluetooth en ANT+Koppelen met Zwift mogelijk
 59,95
Geschikt voor BOLT & RoamInclusief bevestigingsschroef
 14,95
Sluit aan op HMI portNiet geschikt voor generatie 4Eenvoudig te gebruiken
 29,95
Connector voor ShimanoMerk: TracefyVerbind de GPS tracker met de aansluiting van verlichting
 14,95
Universele connector voor solderingLengte: 40 cmSluit aan op Tracefy's standaard Higo
 14,95
Eenvoudig te bedienenGroot displayGemakkelijk te bedienen
 29,95
Geschikt voor de GPS tracker van TracefyAansluitend op het Bosch Smart SysteemVoor een directe verbinding met het aandrijfsysteem
 24,95
Universele bevestigingTe monteren zonder gereedschapMobiel kan zowel staand als liggend
 19,95
32 producten

Fietsnavigatie

Om er zeker van te zijn dat je de weg niet kwijt raakt op de fiets kun je gebruik maken van diverse soorten (fiets)navigatiesystemen. Er zijn bijvoorbeeld versies waarbij je de fietskaart bevestigt op het stuur. Kom je in een Hollands buitje terecht? Dan is er ook een waterdichte stuurhouder beschikbaar waarmee je op een veilige manier op de hoogte blijft van de route. Er zijn zelfs fietsnavigatiesystemen met een 'Surprise me' functie voor een verrassende route. Deze functie stippelt een route voor je uit met de door jou gevraagde parameters.

Fietscomputers: voor al jouw fietsgegevens

Fietscomputers (of fietstellers) geven je informatie over de afstand en tijd die je gefietst hebt. Er zijn eenvoudige modellen fietscomputers met afstand- en tijdregistratie maar ook uitgebreidere fietscomputers voor de ervaren fietser. Deze fietscomputers zijn bijvoorbeeld uitgevoerd met hartslag- en hoogtemeter. Naast deze functies is er ook nog keus in een fietscomputer met of zonder draad. Bedenk van te voren welke functies je wilt en wat je budget is. Er zijn verschillende merken fietscomputers verkrijgbaar in de webshop van Bike Totaal, namelijk: BBB, Cordo, Sigma, Wahoo en Mio.


GPS trackers

Elektrische fietsen zijn waardevol. Helaas weten dieven dat ook. Beveilig je e-bike daarom met een anti-diefstal GPS tracker. Zo volg je je e-bike in realtime en krijg je een melding als je fiets verplaatst is. Vergeten waar je je e-bike hebt geparkeerd? Vind je fiets gemakkelijk terug met de ingebouwde GPS. Zo verlies je elektrische fiets nooit helemaal uit het oog. Daarnaast kun je met de mobiele app gemakkelijk je fietsroute en gereden afstanden terugvinden, en vind je je ritstatistieken. Handig! Wil je een e-bike verzekering afsluiten? Bij veel verzekeraars krijg je een flinke korting als je een GPS tracker hebt ingebouwd in je e-bike. Wees dieven te slim af en laat een GPS tracker inbouwen bij jouw Bike Totaal.

Online hartslagmeters kopen

Door je hartslag te controleren met een hartslagmeter kun je je trainingen optimaal benutten en werk je aan je conditie. Hartslagmeters als de Wahoo ELEMNT Bolt en de Wahoo ELEMNT Roam zijn ook geschikt voor andere sporten zoals hardlopen en cardiotraining. Een training is het meest effectief als de hartslag precies goed is. Door jouw hartslag zorgvuldig te monitoren kun je het meeste uit de training halen en precies zien waar en wanneer jouw hartslag optimaal was. Hartslagmeters zijn te koop als een band voor om de borst, de pols of verwerkt in een horloge. De meters bevatten een handig display waarop je meteen kunt zien wat jouw hartslag is of communiceren via bluetooth met een applicatie op je telefoon. Bij veel hartslagmeters is het mogelijk om achteraf je training te analyseren met behulp van meegeleverde software.

Veelgestelde vragen over fietselektronica

Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of terugbrengen?

Je hebt 14 dagen om het artikel te retourneren. Neem contact op met de Bike Totaal winkel waar je het artikel online hebt gekocht. Ruilen is alleen mogelijk in de winkel. Restitutie van betaalde cadeaubonnen in geld is niet mogelijk.  

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb? 

Wanneer je hebt gekozen voor thuisbezorgen van onderdelen & accessoires dan wordt je bestelling door DHL/PostNL thuisbezorgd. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen.  De bestelling wordt maximaal 2 keer aangeboden. Indien blijkt dat de bestelling na 2 pogingen niet kan worden afgeleverd op het afleveradres, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Indien het pakket bij de buren ook niet afgeleverd kan worden, wordt er middels een schriftelijke mededeling aangegeven op welke manier je zo snel mogelijk in het bezit van de bestelling kunt komen.

Hoe weet ik waar een bepaald artikel te koop is?

Als je op zoek bent naar een bepaald artikel, adviseren wij om contact op te nemen met een Bike Totaal winkel van jouw keuze om te informeren of het artikel daar verkrijgbaar is. 

Kan ik online producten bestellen?

Ja, op de Bike Totaal website kun je nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, onderdelen en accessoires kopen. Meer informatie vind je bij Bestellen & Betalen en Bezorgen & Retourneren

Verkopen alle Bike Totaal winkels dezelfde artikelen?

Bike Totaal ondernemers bepalen deels zelf hun assortiment om aan de behoefte te voldoen van de consument in hun regio. Daarom hebben sommige Bike Totaal winkels meer artikelen en merken in het assortiment dan andere Bike Totaal winkels. Op de winkelpagina van de Bike Totaal winkels staan de fietsmerken vermeld die de winkels verkopen. En als je de winkel bij jou om de hoek favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel. Wil je meer weten? Je kunt altijd telefonisch contact opnemen met een Bike Totaal winkel bij jou om de hoek. Kijk hier.

Advies

Alles wat je moeten weten over fietsen en accessoires

Service

Bekijk alle services die wij verlenen bij Bike Totaal