Het Basis servicepakket

Naast de Standaard superservice en het Totaal zorgeloos abonnement hebben we het Basis servicepakket. Dit servicepakket is van toepassing op fietsen die zijn afgeprijsd, in prijs verlaagd of korting hebben. Op de productpagina op de website zie je welk servicepakket van toepassing is, of vraag ernaar in de winkel. Standaard bevat het Basis servicepakket het volgende.

Wat is inbegrepen in het Basis servicepakket?

De eerste servicebeurt is inbegrepen bij de aanschaf van je fiets. Daarnaast wordt je fiets altijd rijklaar geleverd en heb je recht op fabrieksgarantie. Voor andere services zoals fietsmeting, zadelmeting, montage van accessoires en omruilservices, kun je tegen betaling terecht in de winkel. Zo ben je verzekerd van een goede start met je nieuwe fiets en kun je bij ons altijd terecht voor verdere hulp en service.

Inbegrepen in het basis servicepakket

De eerste servicebeurt? Die is altijd inbegrepen.
Volgende servicebeurten voor een vast tarief
Je fiets wordt altijd rijklaar geleverd. Tring!
Altijd recht op fabrieksgarantie

Met meer dan 160 winkels is er altijd een Bike Totaal bij jou in de buurt

Haal nu jou actiefiets met basisservice op in een van onze 160 winkels. Daarna blijf je natuurlijk altijd welkom voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je.

Vind winkel

Veelgestelde vragen over het basis servicepakket

Wat is het Basis servicepakket?

Naast de Standaard superservice en het Totaal zorgeloos abonnement hebben we het Basis servicepakket. Dit servicepakket is van toepassing op fietsen die zijn afgeprijsd, in prijs verlaagd of korting hebben. Op de productpagina op de website zie je welk servicepakket van toepassing is, of vraag ernaar in de winkel. Standaard bevat het Basis servicepakket het volgende:

  • Rijklaar maken van je fiets

  • Eerste servicebeurt is inbegrepen

  • Fabrieksgarantie

De volgende services kunnen worden afgenomen tegen betaling. Vraag in de winkel naar de tarieven: fietsmeting, zadelmeting, montage van accessoires, zadel omruilservice en fiets omruilservice.

Welke voorwaarden zijn van toepassing op het Basis servicepakket?
  • Op de fabrieksgarantie zijn aparte voorwaarden van toepassing. Je vindt de garantievoorwaarden voor jouw fiets in je Fietspaspoort.

  • Als de service/onderhoudsbeurten niet worden uitgevoerd, dan vervalt de verlengde garantie.

  • Uitvoering van de service/onderhoudsbeurten zijn verplicht voor het behouden van de fabrieksgarantie.

  • De services inbegrepen in het servicepakket geldt alleen in de winkel waar de fiets is gekocht.

Waar vind ik de algemene voorwaarden van Bike Totaal?

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.