Bike Totaal ontzorgt
Zo trap je zorgeloos door

Een wind-mee aan service

Onze missie is om iedereen te laten fietsen. Ja, héél Nederland lekker fit en gelukkig op de fiets! We geven je dan ook graag een fijne wind-mee, boordevol kwalitatieve services en ondersteuning. Zo is Bike Totaal er altijd voor jou, door wind en weer.

Bike Totaal coacht, inspireert, adviseert en maakt het fietsen vooral heel leuk! Van oriëntatie tot aanschaf en van onderhoud tot onderweg. En met ons landelijke netwerk is er altijd een vakman bij jou in de buurt voor persoonlijk en deskundig advies. Tot je dienst!

Bekijk hieronder alle services.

Een nieuwe fiets gekocht?

Standaard superservice

De beste standaard services

Is het een pakket? Is het een dienst? Nee, het is natuurlijk onze standaard superservice. Een lange lijst met extra’s die je altijd krijgt bij aankoop van een nieuwe fiets.

(m.u.v. actieprijzen).

Het zorgeloos abonnement

verzekering, spoedhulp & onderhoud

Wil je nóg meer ontzorgd worden? Dan kun je kiezen voor een abonnement waar zo ongeveer alles in zit: je verzekeringen (van schade tot diefstal), al je onderhoud en zelfs spoedhulp. Voor een vast bedrag per maand krijg je de topklasse service.

Fietspaspoort

Alles op één centrale plek online

Als je bij Bike Totaal een fiets koopt, krijg je hier gratis jouw eigen Bike Totaal Fietspaspoort bij. Dit digitale dossier van je fiets heeft heel veel voordelen en kun je altijd online bekijken of gebruiken.

"WE ZIJN ER GRAAG VOOR JE, VÓÓR, TIJDENS ÉN NA JE AANKOOP"

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Proefrit

Kan ik mijn fiets eerst uitproberen?

Om 100% zeker te zijn van je aankoop, adviseren we eerst een proefrit.

Fietsmeting

Welke fiets past bij mij?

Laat je in de winkel goed adviseren over welke fiets bij jou en je fietsdoel past. De Bike Totaal experts helpen je graag.

Framematen

Welk framemaat moet ik hebben?

De juiste hoogte van je fiets is heel belangrijk als je comfortabel wilt fietsen.

Fietslease

Kan ik ook een fiets leasen?

Een fiets leasen, particulier of via je werkgever, kan bij ons!

Zadelmeting

Welk zadel heb ik nodig?

Laat zadelpijn achterwegen met een zadelmeting van de Bike Totaal professionals.

Blij met je aankoop?

Servicebeurten

Iedere fiets verdient het om goed onderhouden te worden!

Onze specialisten zijn getraind om kleine, beginnende gebreken aan je fiets te signaleren en als het kan direct te verhelpen.

Fietsreparatie

Fiets kapot? Daar weten onze fietstechnici wel raad mee

Alle werkplaatsen voldoen aan alle strenge milieu eisen en zijn voorzien van de meest moderne apparatuur. Zo wordt jouw fiets zo snel én zo goed mogelijk gerepareerd.

Fietsonderhoud

Onderhoud is de sleutel tot langdurig fietsplezier

Voorkom dure reparaties met regelmatige fietsonderhoud. We staan voor je klaar.

Sleutelservice

(reserve) sleutel verloren?

Raak je een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Dit kan gewoon online. Je kunt dit eenvoudig zelf doen.

Alle service mogelijkheden op een rijtje

.

Inspiratie en advies blogs

Deze leuke, inspirerende blogs maken je wegwijs in de fietsenwereld. Denk aan de mooiste fietsroutes van Nederland, een fietskeuzehulp en nog veel meer informatie.

Fiets lease

Ook voor een leasefiets kun je terecht bij Bike Totaal. Je werkgever of jij zelf (private lease) betaalt dan een vast bedrag per maand om de fiets te gebruiken.

Fietspaspoort

Deze digitale centrale plek voor jouw gegevens en het door jou gekozen servicepakket komen goed van pas voor zowel jou als de Bike Totaal medewerkers. Zo word je bijvoorbeeld sneller geholpen, omdat alle informatie direct op te halen is!

Fietsverzekering

Met onze fietsverzekeringen ben je één, drie of vijf jaar lang verzekerd van fietsplezier. Voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen af te sluiten.

Fiets inruilservice

Ruil je oude fiets in bij aankoop van een nieuwe fiets.

Rijklaar maken

Zowel als bij het ophalen als laten bezorgen van jouw nieuwe fiets, wordt de fiets meteen rijklaar gemaakt.

Servicebeurten

Bij een servicebeurt worden alle onderdelen van je fiets bijtijds nagekeken en afgesteld. Zo ben je grote reparaties voor.

Fietsreparatie

Is je fiets toe aan een reparatie? Laat dat maar aan de fietstechnici over. Uiteraard kun je gebruik maken van een leenfiets als het langer duurt.

Sleutelservice

Raak je één van je twee fietssleutels kwijt, dan kan je gewoon online direct een nieuwe bestellen.

Cadeaupas

Iemand een leuk cadeau doen met vrijheid voor keuze? Dat kan met de Bike Totaal cadeaupas.

Fietsverhuur

Huur een fiets tijdens je vakantie of weekend weg en verken de omgeving. Gouden tip: bekijk hier de mooiste fietsroutes van Nederland!

Veel gestelde vragen over onze service

Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of terugbrengen?

Je hebt 14 dagen om het artikel te retourneren. Neem contact op met de Bike Totaal winkel waar je het artikel online hebt gekocht. Ruilen is alleen mogelijk in de winkel. Restitutie van betaalde cadeaubonnen in geld is niet mogelijk.  

Hoe kan ik een klacht, tip, compliment of opmerking doorgeven?

Aarzel niet om jouw feedback aan ons door te geven. Dit kan via e-mail: info@biketotaal.nl.  Wij vinden je mening erg belangrijk en horen graag hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Hoe meld ik me aan of af voor de Bike Totaal e-mail nieuwsbrief?

Door je onderin deze pagina in te schrijven. Je ontvangt dan regelmatig de Bike Totaal nieuwsbrief. Vanuit de e-mailnieuwsbrief zelf kun je je altijd afmelden of je e-mailadres aanpassen. Wil je jouw e-mailadres wijzigen? Dan moet je je eerst afmelden vanuit de e-mail nieuwsbrief en dan opnieuw aanmelden op deze website. 

Hoe weet ik waar een bepaald artikel te koop is?

Als je op zoek bent naar een bepaald artikel, adviseren wij om contact op te nemen met een Bike Totaal winkel van jouw keuze om te informeren of het artikel daar verkrijgbaar is. 

Kan ik mijn (elektrische) fiets laten verzekeren?

Je kunt bij Bike Totaal voordelig je (elektrische) fiets laten verzekeren. Bekijk voor meer informatie onze pagina over fietsverzekeringen

Ontdek nog veel meer

Cadeaukaarten

Fietsverhuur

Advies

Inspiratie