Home
Fietsen
Herenfietsen

Herenfietsen

In deze categorie vind je herenfietsen voor jong en oud. Twijfel je over je framemaat? Lees dan onze blog over framematen. Liever een proefrit voor je die ene mooie herenfiets koopt? Ga dan langs de Bike Totaal winkel in jouw buurt.
Lees meer
18 van 54 resultaten
Sorteren op

Herenfietsen bij Bike Totaal

Herenfietsen zijn te herkennen aan de dwarsbuis die van het zadel naar het balhoofd loopt. Door deze buis blijft het frame de stevigheid behouden, ook bij hogere framematen. Daarnaast ziet deze dwarsbuis er stoer en robuust uit. 

Herenfietsen van diverse merken

Veel A-merken hebben herenfietsen in het assortiment. Al worden dit er wel steeds minder. Het opstappen op een fiets met lage instap (ook wel damesfiets genoemd) is namelijk voor iedereen een stuk veiliger en sneller.
We hebben de herenfietsen van diverse diverse fietsfabrikanten voor je verzameld:

Elektrische herenfietsen

Wil je graag het gevoel hebben dat je altijd bult af gaat? Kies dan voor een elektrische herenfiets. Vrijwel alle grote fietsfabrikanten hebben deze in het assortiment. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van de beste merken:


Proefrit op een herenfiets

Je bent uiteraard van harte welkom om een proefrit te maken op een herenfiets. Zo weet je precies wat je koopt. Neem contact op met de Bike Totaal winkel bij jou in de buurt om een proefrit in te plannen.