Filters

Gazelle herenfietsen

Gazelle, een van de meest gerespecteerde en herkenbare fietsmerken in Nederland, staat al meer dan een eeuw bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en innovatie. Hun herenfietsen zijn een perfecte afspiegeling van deze toewijding en zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van mannelijke fietsers.


Gazelle elektrische herenfietsen

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met Gazelle elektrische herenfietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en hoge heuvels. Wij hebben altijd een passend model voor iedereen.

14 producten
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.099,00-
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 849,00-
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.299,00-
3 versnellingenRollerbrakesGeïntegreerde verlichting
 729,00-
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.499,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 799,00-
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 949,00-
3 versnellingenRollerbrakesGeïntegreerde verlichting
 729,00-
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 949,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 999,00-
8 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 999,00-
3 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 849,00-
14 producten

Gazelle staat garant voor topkwaliteit en rijgemak

Een van de kenmerkende eigenschappen van een Gazelle herenfiets is het comfort. De fietsen zijn ontworpen met het oog op lange ritten, en daarom wordt er bijzondere aandacht besteed aan zithouding en ergonomie. Of je nu door de stad fietst of een langere tocht op het platteland maakt, een Gazelle zorgt ervoor dat je comfortabel en moeiteloos kunt trappen.

Gazelle herenfietsen blijven zich ontwikkelen

Gazelle heeft altijd aan de voorhoede gestaan van fietsinnovaties. Van geavanceerde versnellingssystemen tot geïntegreerde verlichting en de opkomst van e-bikes, Gazelle is continu bezig met het verbeteren en vernieuwen van hun assortiment. 

Gazelle herenfietsen gaan jarenlang mee

De robuuste bouwkwaliteit betekent dat een Gazelle fiets vele jaren mee kan gaan, zelfs bij dagelijks gebruik. Deze duurzaamheid is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Minder slijtage betekent minder vervanging, en dus minder afval.

De stijl van een Gazelle herenfiets

Naast functionaliteit en kwaliteit, staat Gazelle ook bekend om zijn stijlvolle ontwerpen. Een Gazelle fiets is niet alleen een vervoermiddel, maar ook een modeaccessoire. De strakke lijnen, elegante kleuren en subtiele details zorgen ervoor dat je altijd in stijl aankomt.


Test jouw favoriete Gazelle herenfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Gazelle herenfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.