Home
Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen

Bij Bike Totaal vind je tweedehands fietsen met omruilgarantie én afgesteld door de vakman. Je kunt deze fietsen veilig online bestellen en betalen. Vervolgens kun je de bestelling zonder bijkomende kosten afhalen bij de Bike Totaal winkel of  thuis laten bezorgen voor € 29,95 in NL/ € 49,95 in BE.
Lees meer
18 van 1531 resultaten
Sorteren op
Heb je op een link geklikt en wordt hier niet een tweedehands fiets vertoond? Dan is deze fiets mogelijk al verkocht. Gebruik de filter om een andere fiets te zoeken.  Houd deze pagina in de gaten want er kan elk moment een fiets ingeruild worden en dan staat er hier weer een mooie tweedehands fiets die voldoet aan jouw wensen.

Tweedehands fiets bestellen

  1. Bestel 1 fiets tegelijk.
  2. Betaal vooruit via iDeal.
  3. De winkel maakt de fiets rijklaar.
  4. Je krijgt bericht wanneer de fiets gereed is.
  5. De fiets wordt thuisbezorgd voor € 29,95 NL / € 49,95 BE of u kunt hem zonder bijkomende kosten af te halen bij de Bike Totaal winkel

In winkel afhalen of thuisbezorgen

Je krijgt bericht wanneer de fiets gereed is en je deze kunt ophalen in de Bike Totaal winkel die de fiets aanbiedt. Je kunt er ook voor kiezen om de fiets thuis te laten bezorgen door een transporteur. Deze is gespecialiseerd in het afleveren van fietsen. De kosten hiervoor zijn € 29,95 in Nederland* en € 49,95 in België. De transporteur bezorgt de fiets van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.
*Voor Waddeneilanden geldt een toeslag op de bezorgkosten van € 55,-.

Vertrouwd kopen bij Bike Totaal

Is de gebruikte fiets die je hebt besteld toch niet meer op voorraad? Dan kun je een andere fiets uitkiezen of je krijgt je geld terug. Je hebt altijd 14 dagen omruilgarantie.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal. Daarnaast moeten zij klanten om een legitimatie vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.