Filters
Altijd korting op de volgende servicebeurten.
Altijd Fiets-omruilgarantie.
Altijd fluitend wegfietsen.
De eerste servicebeurt? Die is altijd inbegrepen.
Altijd een leenfiets als de jouwe even moet blijven.
Je fiets wordt altijd rijklaar geleverd. Tring!
Montage van accessoires inbegrepen. Altijd!
Zit je niet fijn? Je hebt altijd zadel-omruilgarantie.
Oude fiets over? Altijd omruilgarantie.
Bekijk meer

Batavus fietsen

Er is een Batavus fiets voor het hele gezin

Een Batavus fiets kopen om naar het werk te fietsen? Of liever een transportfiets om naar school te fietsen? Bij Batavus kan je kiezen een zeer uitgebreid assortiment. Zo is er altijd een fiets die bij jou past; of je nu korte ritjes fietst naar de stad of lange tochten door de natuur maakt. 

Elektrische fietsen van Batavus

Toe aan nog meer comfort? Bekijk dan ook eens ons assortiment met Batavus elektrische fietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en pittige heuvels. Wij hebben een passend model voor iedereen.

49 producten
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 929,00-
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 999,00-
+
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 929,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 999,00-
7 versnellingenRollerbrakesLed verlichting
 849,00-
3 versnellingenV-brakes en terugtrapremLED verlichting op batterijen
 549,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenGeïntegreerde verlichting
 899,00-
3 versnellingenV-brakes en terugtrapremLED verlichting
 529,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 849,00-
+
3 VersnellingenTerugtrapremGeïntegreerde verlichting
 749,00-
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 999,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenGeïntegreerde verlichting
 999,00-
49 producten

Meer weten over fietsen? Bekijk dan onze blogs:

Batavus fietsen voor elke fietser

Batavus is al sinds 1904 bezig met het verder ontwikkelen en produceren van fietsen. De focus ligt ook al meer dan 100 jaar op het produceren van veilige en comfortabele fietsen. Stap dus met een gerust hart op je Batavus. Alle Batavus fietsen worden met oog op kwaliteit geproduceerd door échte vakmensen. De fietsen van Batavus verlaten de fabriek niet voordat ze onderworpen zijn aan een strenge kwaliteitscontrole. Deze controle zorgt ervoor dat elke fiets in topconditie is.

Batavus damesfietsen

Batavus is er voor iedereen. Daarom worden er zowel dames- als herenfietsen geproduceerd in Heerenveen. Damesfietsen worden vandaag de dag steeds vaker aan geprijsd als ‘fietsen met lage instap’. Met deze lage instap is het een stuk gemakkelijker opstappen. Niet alleen voor dames, maar ook voor heren. Bike Totaal heeft ook een ruim aanbod elektrische damesfietsen van Batavus.

Batavus herenfietsen

Batavus produceert fietsen voor iedereen, dus ook voor heren. Zelfs nu andere fietsfabrikanten steeds minder herenfietsen maken. Zo'n hoge instap met een dwarsbuis is namelijk steeds minder populair.

Je vindt stevige Batavus herenfietsen met en zonder elektrische ondersteuning in onze webshop. Handig, want zo is er voor iedere rit een Batavus. Bike Totaal heeft ook een grote collectie elektrische herenfietsen van Batavus.

Test jouw favoriete Batavus fiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden voor een Batavus fiets? Kom langs bij jouw Bike Totaal winkel voor een vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Weet je al welke je wil hebben? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Welke fiets je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. Haal ‘m op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m thuisbezorgen. Advies, proefrit, rijklaar maken en eventueel thuis afleveren zijn onderdeel van ons zeer uitgebreide servicepakket. Wel zo makkelijk. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 160 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.

Veel gestelde vragen over Batavus fietsen

Wat zijn de voordelen van een e-bike?

Een elektrische fiets biedt ondersteuning om met minder inspanning verder en sneller te rijden. Fantastisch toch?  Een e-bike heeft nog veel meer voordelen. Door het gebruik van een elektromotor heb je altijd de wind mee en voelt het alsof je altijd heuvel af gaat. Dit maakt fietsen niet alleen enorm comfortabel, maar zorgt er ook voor dat tegenwind, bergen en lange afstanden niet langer je fietstocht verhinderen.

De elektrische fiets heeft ten opzichte van een auto ook veel voordelen. Zo is een elektrische fiets een stuk milieuvriendelijker, goedkoper en - in de stad - ook een stuk sneller. Je vliegt tijdens de spits namelijk zo voorbij die lange files. En als je op je bestemming bent aangekomen, is het zoeken naar een parkeerplek ook verleden tijd.

Wat is een elektrische fiets?

Een elektrische fiets (ook wel e-bike) is een fiets waarbij een elektrische motor je assisteert tijdens het fietsen. De  ondersteuning van de motor combineert samen met jouw spierkracht tot een fijn fietstempo. Zo is er dus nog wel eigen kracht nodig, maar veel minder dan op een 'normale' fiets.

Een elektrische fiets ondersteunt tot ongeveer 25 km/u. Fiets je sneller? Dan stopt de ondersteuning. Wil je graag sneller dan 25 km/pu? Kijk dan eens naar een speed pedelec. Deze ondersteunt tot 45 km/u.

Waar vind ik de openingstijden van de Bike Totaal winkels?

Bij 'Onze winkels’ kun je de dichtstbijzijnde Bike Totaal winkel vinden met daarbij de openingstijden. 

Verkopen alle Bike Totaal winkels dezelfde artikelen?

Bike Totaal ondernemers bepalen deels zelf hun assortiment om aan de behoefte te voldoen van de consument in hun regio. Daarom hebben sommige Bike Totaal winkels meer artikelen en merken in het assortiment dan andere Bike Totaal winkels. Op de winkelpagina van de Bike Totaal winkels staan de fietsmerken vermeld die de winkels verkopen. En als je de winkel bij jou om de hoek favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel. Wil je meer weten? Je kunt altijd telefonisch contact opnemen met een Bike Totaal winkel bij jou om de hoek. Kijk hier.

Kan ik mijn (elektrische) fiets laten verzekeren?

Je kunt bij Bike Totaal voordelig je (elektrische) fiets laten verzekeren. Bekijk voor meer informatie onze pagina over fietsverzekeringen

Advies

Alles wat je moeten weten over fietsen en accessoires

Service

Bekijk alle services die wij verlenen bij Bike Totaal

Altijd korting op de volgende servicebeurten.
Altijd Fiets-omruilgarantie.
Altijd fluitend wegfietsen.
De eerste servicebeurt? Die is altijd inbegrepen.
Altijd een leenfiets als de jouwe even moet blijven.
Je fiets wordt altijd rijklaar geleverd. Tring!
Montage van accessoires inbegrepen. Altijd!
Zit je niet fijn? Je hebt altijd zadel-omruilgarantie.
Oude fiets over? Altijd omruilgarantie.
Bekijk meer