Filters

Batavus damesfietsen

Batavus is een toonaangevend fietsmerk uit Nederland dat al meer dan 100 jaar bestaat. De kwaliteit, duurzaamheid en innovatie van hun fietsen, waaronder de damesfietsen, hebben hen tot een geliefd merk gemaakt bij fietsliefhebbers wereldwijd..

Batavus elektrische damesfietsen

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met Batavus elektrische damesfietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en hoge heuvels. Wij hebben altijd een passend model voor iedereen.

16 producten
+
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 929,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 999,00-
7 versnellingenRollerbrakesLed verlichting
 849,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 849,00-
+
3 VersnellingenTerugtrapremGeïntegreerde verlichting
 749,00-
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 999,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenGeïntegreerde verlichting
 999,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.049,00-
30 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.149,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 999,00-
11 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.649,00-
3 versnellingenTerugtrapremNaafdynamo
 599,00-
16 producten

De fietsen van Batavus

Batavus damesfietsen staan bekend om hun uitstekende ontwerp en hoogwaardige materialen. Van stadsfietsen en elektrische fietsen tot moederfietsen, Batavus biedt een breed scala aan damesfietsen om aan de verschillende behoeften en smaken te voldoen. Wat ze gemeen hebben, is de kwaliteit, comfort en duurzaamheid die Batavus garandeert.

Batavus stadsfietsen

De stadsfietsen van Batavus zijn ook zeer gewaardeerd. Ze zijn praktisch, comfortabel en betrouwbaar, perfect voor dagelijks gebruik, of je nu naar het werk, de winkel of school fietst. Met sterke frames, hoogwaardige onderdelen en een stijlvol uiterlijk zijn deze fietsen een uitstekende keuze voor iedereen die de fiets als hoofdvervoermiddel gebruikt.

De Batavus fietsen zijn voor iedereen

de damesfietsen van Batavus zijn meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn een combinatie van functionaliteit, stijl, comfort en duurzaamheid, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor vrouwen van alle leeftijden en levensstijlen. Batavus blijft zijn damesfietsen innoveren om te voldoen aan de veranderende behoeften van zijn klanten, en dit commitment aan kwaliteit en innovatie is wat het merk zo geliefd maakt bij fietsers over de hele wereld.

Test jouw favoriete Batavus damesfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Batavus damesfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.