Wil je totaaaaal zorgeloos rondfietsen?

Dan kun je bij Bike Totaal kiezen voor een topklasse serviceabonnement. Alles is geregeld. Alles komt in orde, met ons Totaal Zorgeloos abonnement. Zo fijn! Wij staan voor je klaar met vakkennis en een glimlach.

En: je diefstalverzekering
En: je schadeverzekering
En: altijd pechhulp
En: alle reparatiekosten vergoed
En: alle onderdelen vergoed
En: altijd vervangend vervoer
En: altijd zorgeloos fietsen
Plus: al onze Standaard Superservices!

Diefstal- & schadeverzekering.

Fietsen is het allerfijnst als je fiets tiptop in orde is. Kom dus altijd meteen langs als iets kapot of niet goed (meer) afgesteld is. Alle reparatiekosten zijn vergoed.

Altijd pechhulp.

Onverwachte pech? Geen probleem. Wij komen jou en je fiets gewoon halen. Meer weten over onze voorwaarden? We vertellen je er graag alles over.

Alle reparatiekosten én vervangende onderdelen vergoed.

Natuurlijk hopen we dat je fiets niet kapotgaat. Of gestolen wordt. Maar mocht dat gebeuren, dan ben je goed verzekerd. Een fijn gevoel

Altijd vervangend vervoer

Duurt de reparatie wat langer en moet jouw fiets even blijven? Dan staat er een leenfiets voor je klaar.

Pak die topservice. En je droomfiets!

Heb je belangstelling voor ons Totaal Zorgeloos abonnement? Dan is het misschien óók tijd om ons assortiment e-bikes nog eens te bekijken. Wat is jouw droomfiets? Kom ‘m proberen!

Plan een proefrit

Veelgestelde vragen over het fietspaspoort

Hoe kan ik inloggen in mijn Fietspaspoort?

Heb je je Fietspaspoort geactiveerd? Gebruik dan deze link om in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Hoe kan ik mijn fietspaspoort activeren?

Bij aankoop van een fiets worden je gegevens geregistreerd. Je ontvangt daarna een e-mail met daarin een link om je Bike Totaal account te activeren. Dat kan met het wachtwoord uit de e-mail. Daarna kun je zelf het wachtwoord wijzigen. Als je account is geactiveerd, kun je direct je fietspaspoort inzien.

Hoe kan ik voor het eerst inloggen in mijn Fietspaspoort?

Na aankoop van je nieuwe fiets ontvang je een e-mail met een activatielink voor je Fietspaspoort. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord in de e-mail en maak daarna zelf een nieuw wachtwoord aan. Wel zo veilig. Bij je volgende bezoek kun je deze link gebruiken om in te loggen.

Wat zijn de voorwaarden van het Fietspaspoort?

-          Het Fietspaspoort krijg je gratis bij een nieuwe fiets of bij een bepaalde selectie tweedehands fietsen.

-          Het Fietspaspoort is gekoppeld aan een specifieke fiets. Het tegoed en/of bijbehorende diensten en voordelen kunnen dus niet worden besteed of overgedragen worden aan een andere fiets.

-          Als je de fiets verkoopt, kan het Fietspaspoort aan de nieuwe eigenaar worden overgedragen.

-          Op het e-mailadres dat gekoppeld is aan je Fietspaspoort ontvang je van ons diverse service gerelateerde e-mails. Dit zijn onder andere uitnodigingen voor de servicebeurten, een verzoek om een beoordeling van de uitgevoerde servicebeurt te geven (beoordeling) en informatie over het specifieke product dat je bij ons hebt gekocht, evt. vanwege productaansprakelijkheid. Omdat deze e-mails noodzakelijk zijn om je deze service te verlenen, kun je je hiervoor niet uitschrijven.

-          Heb je bij aankoop geen fietsverzekering afgesloten maar wil je dat wel? Dit kan alsnog binnen 14 dagen na aankoop, en alleen in de Bike Totaal winkel waar de fiets is gekocht.

-          Als je je Fietspaspoort activeert ga je akkoord met deze voorwaarden en onze privacyverklaring.

-          Wij behouden het recht om de voorwaarden van het Fietspaspoort op elk moment te kunnen wijzigen. Klik hier voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen over de fiets omruilgarantie

Welke voorwaarden zijn van toepassing bij nieuwe fietsen?
 • Binnen 14 dagen na aankoop mag je de fiets omruilen. Heb je je fiets via de webshop gekocht? Dan mag je deze omruilen binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen.

 • De fiets is compleet en onbeschadigd.​

 • De fiets heeft geen relevante montage of gebruikssporen.

 • Er is niet meer dan 10 kilometer op gefietst​.

 • Je mag de fiets inruilen tegen een goedkoper model. Je ontvangt het verschil dan terug. Is het prijsverschil meer dan 10% dan ontvang je over de rest een cadeaukaart die je kan besteden in de winkel.

 • Je mag de fiets inruilen tegen een duurder model, dan betaal je het verschil bij.​

 • De nieuwgekozen fiets wordt kosteloos rijklaar voor je gemaakt.​

 • Er mag maximaal 1x gebruik gemaakt worden van de fiets omruilgarantie.​

 • De fiets omruilgarantie is niet van toepassing op fietsen die op naam zijn gesteld bij de RDW, zoals speed pedelecs.

 • De fiets omruilgarantie is niet van toepassing op aangepaste fietsen die zijn geproduceerd of op maat gemaakt naar de specifieke wensen van de klant.

 • De fiets omruilgarantie is niet van toepassing op actieprijzen.

Welke voorwaarden zijn van toepassing bij tweedehands fietsen?
 • Binnen 14 dagen na aankoop mag je de fiets omruilen. Heb je je fiets via de webshop gekocht? Dan mag je deze omruilen binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen.

 • De fiets is compleet en onbeschadigd.​

 • De fiets moet in dezelfde staat zijn als toen je hem kocht inclusief de inbegrepen accessoires​.

 • Voor het omzetten van accessoires op je andere fiets betaal je een bijdrage. Dit is afhankelijk van het type accessoire en wordt vooraf met je besproken in de winkel.

 • Je mag de fiets inruilen tegen een goedkoper model. Je ontvangt het verschil dan terug. Is het prijsverschil meer dan 10% dan ontvang je over de rest een cadeaukaart die je kan besteden in de winkel.

 • Je mag de fiets inruilen tegen een duurder model, dan betaal je het verschil bij.​

 • De fiets kan ingeruild worden op basis van de op dat moment beschikbare gebuikte fietsen, of indien gewenst een nieuwe.​

 • Er mag maximaal 1x gebruik gemaakt worden van de fiets omruilgarantie.​