Elektrische fiets dames

In deze categorie vind je elektrische damesfietsen voor jong en oud. Twijfel je over je framemaat? Lees dan onze blog over framematen. Liever een proefrit voor je die ene mooie elektrische damesfiets koopt? Ga dan langs de Bike Totaal winkel in jouw buurt. We helpen je graag.
Lees meer
18 van 128 resultaten
Sorteren op

Voordelen elektrische damesfiets

Waar vroeger een (elektrische) fiets met een lage instap specifiek voor dames was, noemen veel fabrikanten dit tegenwoordig een 'fiets met lage instap'. Deze lage instap is tenslotte voor iedereen gemakkelijker opstappen. Vooral vergeleken met een elektrische herenfiets met een dwarsbuis. Een elektrische fiets maakt fietsen voor iedereen genieten. Met de elektrische ondersteuning kom je gemakkelijk een stukje verder en heb je ook als het waait een fijne tocht.

Welke elektrische fiets dames kopen?

Bij ons kun je elektrische damesfietsen kopen van diverse a-merken. Zo weet je zeker dat je een elektrische fiets koopt van goede kwaliteit. Benieuw welke merken we o.a. verkopen? Bekijk hier onze topmerken.

Hoe ver kan ik fietsen op een elektrische damesfiets?

Het bereik van een elektrische fiets is afhankelijk van een aantal factoren. De basis is de accucapaciteit, bij de meeste gangbare elektrische fietsen is deze tussen de 300 en 600Wh. Dit betekent dat je tot wel 150 kilometer trapondersteuning hebt. Daarnaast zijn er nog wat andere factoren die de accuduur beïnvloeden, zoals het weer (tegenwind), je bandenspanning, de staat van het wegdek en je welke ondersteuningsstand je kiest.

Elektrische damesfiets bij Bike Totaal kopen

Bij Bike Totaal koop je alleen elektrische damesfietsen van topmerken. Dat is natuurlijk al een goede reden waarom je bij Bike Totaal zou moeten kopen. Een andere goede reden is het Fietspaspoort. Bij elke fiets krijg je er een. De pas zit gekoppeld aan het door jouw gekozen servicepakket. Hierdoor word je dus automatisch uitgenodigd voor onderhoudsbeurten. Die vergeet je dus nooit meer! Je kunt er zelfs voor kiezen om het 5 jaar garantiepakket te koppelen aan jouw Fietspaspoort. Dan fiets je dus 5 jaar lang zorgeloos op jouw elektrische damesfiets.

Welke elektrische damesfiets is als beste getest?

Ben je op zoek naar de best geteste elektrische damesfiets? Dan hebben we goed nieuws. We hebben alle prijswinnende (elektrische) fietsen verzameld in één categorie: de best geteste (elektrische) fietsen. Zo zie je in direct in een oogopslag welke elektrische damesfiets het beste is getest. De testen worden uitgevoerd door experts en vrijwilligers van o.a. Consumentenbond, de RAI-vereniging, ANWB en het Algemeen Dagblad. Neem zeker een kijkje of jouw droomfiets er ook bij staat.

Waar maak ik een proefrit op elektrische damesfiets?

Het maken van een proefrit is erg belangrijk. Vooral bij een elektrische fiets waarop je veel kilometers maakt. De meeste testfietsen zijn elektrische damesfietsen. Daar kunnen namelijk zowel mannen als vrouwen op fietsen. Een proefrit op een elektrische damesfiets zal dus geen probleem zijn. Neem contact op met de Bike Totaal winkel om de hoek om te informeren naar de mogelijkheden (of als je op zoek bent naar specifieke elektrische damesfietsen om te testen).