Elektrische fiets achterwielmotor

In deze categorie vind je elektrische fietsen met achterwielmotor voor jong en oud. Twijfel je over je framemaat? Lees dan onze blog over framematen. Liever een proefrit voor je die ene mooie elektrische met achterwielmotor koopt? Ga dan langs de Bike Totaal winkel in jouw buurt. We helpen je graag.
Lees meer
8 van 8 resultaten
Sorteren op

Elektrische fiets met achterwielmotor

Ga je graag op fietsvakantie (in het buitenland?) Dan is een elektrische fiets met achterwielmotor perfect voor jou. De elektrische aandrijving van de achterwielmotor geeft je een subtiel duwtje naar boven bij die uitdagende heuvels. En uiteraard ook de rest van de rit. Dat worden fijne dagen!


Wat zijn de voordelen van een elektrische fiets met achterwielmotor

  • Anders dan bij een voorwielmotor, geniet je bij een achterwielmotor extra van jouw fietsvakanties door stille natuurgebieden. Jouw fiets is lijkt namelijk ook redelijk geluidloos. Dit komt omdat de motor ver bij je oren vandaan zit en door de techniek. Daarnaast is een elektrische fiets met achterwielmotor vaak ook lichter van gewicht. Zo neem je hem gemakkelijker mee op je fietsendrager.
  • Bij een elektrische fiets met achterwielmotor zijn een stuk meer versnellingen mogelijk dan bij de andere soorten motoren zoals de middenmotor. Hierdoor vind je altijd het juiste verzet om een heuvel op (of af) te fietsen. Het aantal versnellingen maakt dat elektrische fietsen met achterwielmotor perfect geschikt zijn voor lange ritten door nieuwe gebieden.

Wil je een proefrit maken op een elektrische fiets achterwielmotor?

We begrijpen heel goed dat je eerst een proefrit wilt maken op een elektrische fiets met voorwielmotor. Het is toch een behoorlijke uitgave. Tijdens de proefrit voel je hoe de voorwielmotor je vooruit "trekt", controleer je de framemaat en ervaar je de souplesse. En ook belangrijk: je ziet hoe de lakkleur er in het echt uitziet. We weten dat het op een productfoto online soms lastig te zien is. Neem contact op met de Bike Totaal winkel in jouw buurt om een proefrit in te plannen op een elektrische fiets met voorwielmotor. Samen vinden jullie de perfecte fiets voor jou.