Elektrische fiets voorwielmotor

In deze categorie vind je elektrische fietsen met voorwielmotor voor jong en oud. Twijfel je over je framemaat? Lees dan onze blog over framematen. Liever een proefrit voor je die ene mooie elektrische met voorwielmotor koopt? Ga dan langs de Bike Totaal winkel in jouw buurt. We helpen je graag.
Lees meer
13 van 13 resultaten
Sorteren op

Elektrische fietsen met voorwielmotor

Met een elektrische fiets met voorwielmotor vlieg je me gemak naar vrienden/familie aan de andere kant van de stad of ga je snel boodschappen doen. Met een duwtje in je rug uiteraard. Want de voorwielmotor 'trekt' je subtiel vooruit.

Voordelen elektrische fiets voorwielmotor

Waar een middenmotor erg stabiel is en een achterwielmotor vooral geschikt voor recreatieve ritten in heuvelachtig landschap, is het voordeel van een elektrische fiets met voorwielmotor vooral de relatief goedkope prijs. Dit komt omdat de techniek in een voorwielmotor gemakkelijker is om te produceren. 

Proefrit maken op een elektrische fiets voorwielmotor?

We begrijpen heel goed dat je eerst een proefrit wilt maken op een elektrische fiets met voorwielmotor. Het is toch een behoorlijke uitgave. Tijdens de proefrit voel je hoe de voorwielmotor je vooruit "trekt", controleer je de framemaat en ervaar je de souplesse. En ook belangrijk: je ziet hoe de lakkleur er in het echt uitziet. We weten dat het op een productfoto online soms lastig te zien is. Neem contact op met de Bike Totaal winkel in jouw buurt om een proefrit in te plannen op een elektrische fiets met voorwielmotor. Samen vinden jullie de perfecte fiets voor jou.