Home
Fietsonderdelen
Fietsbagagedragers

Bagagedragers

Naast achterdragers zijn er ook voordragers. Hiermee maak je van een gewone fiets een echte transportfiets. Een voordrager is eenvoudig op vrijwel elke fiets te monteren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en te combineren met een retro mand of een stoer krat. Handig: een extra smalle voordrager past beter in de schuur of in het fietsenrek op school.

Bij Bike Totaal vind je een diverse selectie van bagagedragers, ontworpen met zowel de dagelijkse fietser als de avontuurlijke rijder in gedachten. Of je nu op zoek bent naar een robuuste drager voor zware lasten of een lichte en stijlvolle optie om je dagelijkse benodigdheden te vervoeren, Bike Totaal heeft de perfecte oplossing voor jouw behoeften.
Lees meer
12 van 12 resultaten
Sorteren op

De wereld van de bagagedragers

Een fiets heeft op diverse plekken ruimte voor dragers. Voor transportfietsen en life style fietsen zijn er bijvoorbeeld voordragers beschikbaar en voor trekkingfietsen en hybrides 'lowriders' om tassen te bevestigen bij de voorvork. Daarnaast hebben wij dragerverlengers en -verbreders in ons assortiment. Hiermee maak je de achterdrager breder waardoor je de fietstas met een aansnoerbare spanband veilig kunt vastmaken. Zo kun je de tas veilig vervoeren zonder dat deze van de drager afzakt. Interesse? Bekijk dan onze bagagedrager accessoires.

Als je een fiets hebt gekocht zonder achterdrager of als de achterdrager kapot of beschadigd is, kun je in onze webshop ook achterdragers kopen. Lukt het niet om de drager goed te monteren? De Bike Totaal vakman staat altijd voor je klaar. 

Let bij alle Cordo bagagedragers in onze webshop goed op de maximale belasting om schade te voorkomen. Bekijk onze categorie fietstassen en kratten en manden voor tips om meer bagage mee te kunnen nemen tijdens je rit.


Welke soorten fietsonderdelen heeft Bike Totaal nog meer?

Bij Bike Totaal hebben we een groot assortiment aan fietsonderdelen. Bij een fiets komt nou eenmaal veel kijken. Daarom hebben wij hieronder een overzicht met al onze fietsonderdelen.