Home
Fietsonderdelen
Fietsbagagedragers

Fietsbagagedragers

Naast achterdragers zijn er ook voordragers. Hiermee maak je van een gewone fiets een echte transportfiets. Een voordrager is eenvoudig op vrijwel elke fiets te monteren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en te combineren met een retro mand of een stoer krat. Handig: een extra smalle voordrager past beter in de schuur of in het fietsenrek op school.
Lees meer
13 van 13 resultaten
Sorteren op

Een fiets heeft op diverse plekken ruimte voor dragers. Voor transportfietsen en life style fietsen zijn er bijvoorbeeld voordragers beschikbaar en voor trekkingfietsen en hybrides 'lowriders' om tassen te bevestigen bij de voorvork. Daarnaast hebben wij dragerverlengers en -verbreders in ons assortiment. Hiermee maak je de achterdrager breder waardoor je de fietstas met een aansnoerbare spanband veilig kunt vastmaken. Zo kun je de tas veilig vervoeren zonder dat deze van de drager afzakt.

Als je een fiets hebt gekocht zonder achterdrager of als de achterdrager kapot of beschadigd is, kun je in onze webshop ook achterdragers kopen. Lukt het niet om de drager goed te monteren? De Bike Totaal vakman staat altijd voor je klaar. 

Let bij alle Cordo bagagedragers in onze webshop goed op de maximale belasting om schade te voorkomen. Bekijk onze categorie fietstassen en kratten en manden voor tips om meer bagage mee te kunnen nemen tijdens je rit.