Fietssturen

Het fietsstuur is een cruciaal onderdeel van je fiets. Het dient als primair controlepunt voor de berijder en het directe contactpunt tussen mens en fiets. De functie van een fietsstuur gaat verder dan alleen het bepalen van je richting; het is ook een steunpunt dat evenwicht en stabiliteit bevordert tijdens het rijden.

Je stuur is daarnaast steunpunt voor verschillende accessoires. Voor op je stadsfiets hebben we een groot assortiment fancy bellen, handvatten van verschillende materialen, telefoonhouders en spiegels. Heb je een racefiets, dan kun je bij ons kiezen uit diverse stuurlinten, bar-ends en opzetsturen. Of je nu op zoek bent naar een stuur dat geschikt is voor lange toertochten waar comfort vooropstaat, of een aerodynamisch stuur voor de snelheidsduivels onder ons, Bike Totaal heeft het juiste assortiment om uit te kiezen.

64 producten
Draaibaar met klemMontage aan de linkerzijdeGeschikt voor e-bikes
 21,95
Gemakkelijke bevestiging aan het stuur of op de stuurpenInclusief hoes die bescherming biedt tegen het weerVoegt schokbestendigheid toe aan jouw telefoon
 59,95
Geschikt voor mobiele telefoons tussen de 56 mm en 85 mm breedVoorzien van een kogelscharnierGemakkelijk te bevestigen
 45,95
Voor een stuurdiameter van 22-26mm + 31,8mmVoorzien van slotKan diverse stuurtassen, manden en kaarthouders bevestigen
 45,95
FlexibelEenvoudig te bevestigenGeschikt voor elke telefoon
 16,95
Performance comfort gripGemaakt van rubber92 mm omtrek
 51,50
Gemakkelijk te bevestigen
 34,95
Performance gripGemaakt van rubberKoudgesmeed aluminium klemmen
 39,95
Stuurlint met gelpaddingZonder kleefband, geen lijmresten meer op het stuurSchokdempend
 14,95
Geen gereedschap nodigWaterdichtGeschikt voor een schermgrootte tot 15cm hoog en 7cm breed
 11,95

SP Connect Universeel telefoonhoesje SPC + L

 29,95
 24,95
Aanbieding
Voor mobieltjes met een max. afmeting van 8 x 16,5 cmPast op elke SPC aansluitingBestand tegen regen, modder en vuil
 29,95
 24,95
Eenvoudig te monterenGeschikt voor de linker kant
 34,95
64 producten

De juist handvatten voor aan je fietsstuur

Handvatten vervullen een cruciale rol in de fietservaring door zowel comfort als controle te bieden aan de fietser. Deze componenten, strategisch geplaatst aan beide uiteinden van het stuur, zijn zorgvuldig ontworpen om een ergonomische grip te verlenen, die een naadloze verbinding tussen de fietser en de fiets bewerkstelligt. De kwaliteit van handvatten kan niet enkel de fysieke welzijn van de fietser bevorderen, maar ook de veiligheid op de weg verbeteren. Door innovatie in materiaal en ontwerp, blijven handvatten zich ontwikkelen, waarbij een balans tussen duurzaamheid en comfort steeds centraal staat.


Welke soorten fietsonderdelen heeft Bike Totaal nog meer?

Bij Bike Totaal hebben we een groot assortiment aan fietsonderdelen. Bij een fiets komt nou eenmaal veel kijken. Daarom hebben wij hieronder een overzicht met al onze fietsonderdelen.