Filters

Herenfiets Batavus

Batavus is een toonaangevend fietsmerk uit Nederland dat al meer dan 100 jaar bestaat. De kwaliteit, duurzaamheid en innovatie van hun fietsen, waaronder de herenfietsen, hebben hen tot een geliefd merk gemaakt bij fietsliefhebbers wereldwijd.
 

Batavus elektrische herenfietsen

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met Batavus elektrische herenfietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en hoge heuvels. Wij hebben altijd een passend model voor iedereen.

14 producten
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 929,00-
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 999,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenGeïntegreerde verlichting
 899,00-
30 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.149,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.249,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 999,00-
3 versnellingenTerugtrapremGeïntegreerde verlichting
 749,00-
7 versnellingenHydraulische remschijvenGeïntegreerde verlichting
 949,00-
11 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.649,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 849,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenGeïntegreerde verlichting
 999,00-
7 versnellingenRollerbrakesLed verlichting
 849,00-
14 producten

Design en Functionaliteit

Batavus staat bekend om het combineren van modern design met praktische functionaliteit. Hun herenfietsen zijn hierop geen uitzondering. Esthetisch aantrekkelijk, met een sterke focus op ergonomie, zorgen deze fietsen voor een comfortabele rit, of je nu door de stad fietst of een langere tocht maakt.

Alleen maar het beste met de systemen van Batavus

 Batavus investeert continu in onderzoek en ontwikkeling, wat resulteert in innovatieve technologieën die worden geïntegreerd in hun fietsen. Van geavanceerde versnellingssystemen tot geïntegreerde verlichting en anti-diefstalmaatregelen, een Batavus herenfiets is vaak uitgerust met de nieuwste technologische snufjes.

De duurzame Batavus herenfietsen

Naast innovatie heeft Batavus ook een stevige reputatie op het gebied van duurzaamheid. Hun fietsen zijn ontworpen om lang mee te gaan, wat niet alleen goed is voor de portemonnee van de consument, maar ook voor het milieu. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en productieprocessen, garandeert Batavus een product dat jarenlang meegaat.

Het brede assortiment van Batavus

Het assortiment herenfietsen van Batavus is divers, van stadsfietsen tot transportfietsen en elektrische fietsen. Deze variatie zorgt ervoor dat er voor elke man, ongeacht zijn behoeften of levensstijl, een perfecte Batavus fiets te vinden is.

Test jouw favoriete Batavus herenfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Batavus herenfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.