Filters

Kinderfietsen 18 inch

De 18 inch kinderfiets is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kinderen in een bepaalde leeftijdsgroep. De grootte van een kinderfiets, uitgedrukt in inches, verwijst naar de diameter van de wielen. Een 18 inch model is doorgaans geschikt voor kinderen met een leeftijd tussen de 5 en 7 jaar, afhankelijk van hun lengte en groei. Deze fietsen zijn zodanig geconstrueerd dat ze een veilige en comfortabele rijervaring bieden, rekening houdend met het feit dat de bestuurders nog in de groeifase zijn en hun motorische vaardigheden zich nog ontwikkelen.

5 producten
1  versnellingTerugtraprem + velgrem18 inch banden
 359,00-
1  versnellingTerugtraprem + velgrem18 inch banden
 339,00-
1 VersnellingHandrem en terugtraprem18 inch banden
 359,00-
1 versnellinghandrem en terugtraprem18 inch banden
 339,00-
1  versnellingTerugtraprem + velgrem18 inch banden
 329,00-

De juiste maat is van belang

Het kiezen van de juiste maat kinderfiets is cruciaal voor de veiligheid en het comfort van het kind. Een 18 inch kinderfiets biedt doorgaans voldoende ruimte voor het kind om met de voeten de grond te raken, wat bijdraagt aan het zelfvertrouwen tijdens het fietsen. Bovendien zijn deze fietsen vaak uitgerust met kenmerken die rekening houden met beginnende fietsers, zoals eenvoudige remmechanismen en een robuust frame. Het is van essentieel belang om een kinderfiets aan te schaffen die past bij de fysieke capaciteiten van het kind, zodat ze de fiets met gemak en vertrouwen kunnen bedienen. De 18 inch kinderfiets vult deze behoefte voor een specifieke leeftijdsgroep en zorgt ervoor dat kinderen de vreugde van het fietsen kunnen ervaren met een voertuig dat op hun maat is gemaakt.
 

Kinderfietsen voor jongens en meisjes

We hebben genoeg keuze in fietsen voor zowel jongens als meisjes. De jongensfiets wordt gekenmerkt door de hoge horizontale stang en de meisjesfiets staat bekend om haar lage instap. In de hedendaagse markt zijn er diverse merken en modellen beschikbaar die een breed scala aan stijlen en functionaliteiten bieden. Of het nu gaat om een eerste kinderfiets voor een kleuter of een geavanceerder model voor een tiener, er is een breed scala aan opties beschikbaar om aan de unieke behoeften van elk kind te voldoen. 


Welke merken kinderfietsen kan je vinden bij Bike Totaal?

We hebben een compacte selectie met alleen de beste merken om de ideale keuze voor jouw kind te kunnen bieden. Zie hieronder onze merken kinderfietsen.

Voor elk kind de juiste maat

Bij Bike Totaal hebben we een brede keuze in kinderfietsmaten. Bekijk hieronder al onze maten en klik direct om al onze kinderfietsen in jouw gewilde maat te zien.

Test jouw favoriete 18 inch kinderfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een 18 inch kinderfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.