Filters

Kinderfietsen 12 inch

12 inch kinderfietsen zijn de perfecte keuze voor jonge avonturiers die net leren fietsen. Met hun compacte formaat en lichtgewicht frame zijn deze fietsen ideaal voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Ze bieden stabiliteit en vertrouwen voor beginners, terwijl ze tegelijkertijd de basisvaardigheden van het fietsen aanleren. Met kleurrijke ontwerpen en duurzame constructie zijn 12 inch kinderfietsen een geweldige manier om kinderen te introduceren in de wereld van fietsplezier en onafhankelijkheid.

1 product
1  versnellingTerugtraprem + velgrem12 inch banden
 229,00-

Kinderfietsen 12 inch bieden comfort en veiligheid

Belangrijk is de veiligheid van de kinderfiets. Daarom zijn de meeste 12 inch kinderfietsen uitgerust met zowel een handrem als een terugtraprem. Tevens zijn deze fietsen vaak voorzien van spatborden, een kettingkast en reflectoren. Dit alles om de veiligheid en het comfort voor het kind te maximaliseren tijdens het fietsen.

Jongens- en meisjesfietsen

We hebben genoeg keuze in fietsen voor zowel jongens als meisjes. De jongensfiets wordt gekenmerkt door de hoge horizontale stang en de meisjesfiets staat bekend om haar lage instap. In de hedendaagse markt zijn er diverse merken en modellen beschikbaar die een breed scala aan stijlen en functionaliteiten bieden. Of het nu gaat om een eerste fiets voor een kleuter of een geavanceerder model voor een tiener, er is een breed scala aan opties beschikbaar om aan de unieke behoeften van elk kind te voldoen. 

Welke merken kinderfietsen kan je vinden bij Bike Totaal?

We hebben een compacte selectie met alleen de beste merken om de ideale keuze voor jouw kind te kunnen bieden. Zie hieronder onze merken kinderfietsen.

Voor elk kind de juiste maat

Bij Bike Totaal hebben we een brede keuze in kinderfietsmaten. Bekijk hieronder al onze maten en klik direct om al onze kinderfietsen in jouw gewilde maat te zien.

Test jouw favoriete 12 inch kinderfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een 12 inch kinderfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.