Filters

Kinderfietsen 24 inch

Een 24-inch kinderfiets vormt een essentieel onderdeel in de ontwikkelingsfase van vele kinderen. Deze maat fiets is specifiek ontworpen voor kinderen in de leeftijdscategorie van ongeveer acht tot twaalf jaar, afhankelijk van hun lengte en groei. De 24-inch refereert naar de diameter van de wielen van de fiets.

0 producten
Geen producten gevonden die voldoen aan je selectie

Bijna volwassen met een kinderfiets 24 inch

Deze fietsen zijn veelal vervaardigd met dezelfde kernprincipes als fietsen voor volwassenen maar zijn aangepast aan de ergonomische behoeften en proporties van een kind in de genoemde leeftijdsgroep. Dit betekent dat de frame- en stuurhoogte, evenals de afstand tussen het stuur en het zadel, geoptimaliseerd zijn voor jongere gebruikers. Hierdoor kunnen kinderen comfortabel fietsen, terwijl ze ook de nodige controle en stabiliteit behouden.

 

Jongens en meisjesfietsen

We hebben genoeg keuze in fietsen voor zowel jongens als meisjes. De jongensfiets wordt gekenmerkt door de hoge horizontale stang en de meisjesfiets staat bekend om haar lage instap. In de hedendaagse markt zijn er diverse merken en modellen beschikbaar die een breed scala aan stijlen en functionaliteiten bieden. Of het nu gaat om een eerste fiets voor een kleuter of een geavanceerder model voor een tiener, er is een breed scala aan opties beschikbaar om aan de unieke behoeften van elk kind te voldoen. 


Welke merken kinderfietsen kan je vinden bij Bike Totaal?

We hebben een compacte selectie met alleen de beste merken om de ideale keuze voor jouw kind te kunnen bieden. Zie hieronder onze merken kinderfietsen.

Voor elk kind de juiste maat

Bij Bike Totaal hebben we een brede keuze in kinderfietsmaten. Bekijk hieronder al onze maten en klik direct om al onze kinderfietsen in jouw gewilde maat te zien.

Test jouw favoriete 24 inch kinderfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een 24 inch kinderfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.