Filters

Cortina kinderfietsen

Cortina, een grote speler in de fietsenwereld, biedt naast volwassenfietsen ook een uitgebreide reeks kinderfietsen. Deze fietsen staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en doordachte ontwerpen die aansluiten op de behoeften en wensen van jonge kinderen. Met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek heeft Cortina kinderfietsen gecreëerd die zowel praktisch als aantrekkelijk zijn.

7 producten
3 versnellingenTerugtrapremBatterijverlichting
 579,00-
3 versnellingenTerugtrapremBatterijverlichting
 559,00-
3 versnellingenTerugtrapremBatterijverlichting
 559,00-
3 versnellingenTerugtrapremBatterijverlichting
 579,00-
3 versnellingenTerugtrapremBatterijverlichting
 559,00-
3 versnellingenTerugtrapremBatterijverlichting
 579,00-
3 versnellingenTerugtrapremLED verlichting op batterijen
 749,00-

Het duurzame ontwerp van de Cortina kinderfiets

Een van de kenmerken van Cortina's kinderfietsen is hun robuuste constructie. Kinderen kunnen soms behoorlijk intensief met hun fietsen omgaan, en het is dan ook essentieel dat een kinderfiets bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks gebruik. Daarom zijn de kinderfietsen van Cortina uitgerust met materialen van hoge kwaliteit en zijn ze gebouwd om lang mee te gaan.

 

Altijd een optimale rijervaring

Naast de duurzame constructie heeft Cortina bij het ontwerpen van hun kinderfietsen rekening gehouden met het comfort en de veiligheid van de jonge fietsers. Denk hierbij aan features zoals een lage instap, gemakkelijk te bereiken remmen, en reflectoren voor betere zichtbaarheid in het verkeer. Ook wordt er bij het ontwerp rekening gehouden met de groei van kinderen, zodat de fietsen kunnen meegroeien met de jonge gebruikers.

Jongens- en meisjesfietsen

We hebben genoeg keuze in kinderfietsen voor zowel jongens als meisjes. De jongensfiets wordt gekenmerkt door de hoge horizontale stang en de meisjesfiets staat bekend om haar lage instap. In de hedendaagse markt zijn er diverse merken en modellen beschikbaar die een breed scala aan stijlen en functionaliteiten bieden. Of het nu gaat om een eerste fiets voor een kleuter of een geavanceerder model voor een tiener, er is een breed scala aan opties beschikbaar om aan de unieke behoeften van elk kind te voldoen. 


Welke merken kinderfietsen kan je vinden bij Bike Totaal?

We hebben een compacte selectie met alleen de beste merken om de ideale keuze voor jouw kind te kunnen bieden. Zie hieronder onze merken kinderfietsen.

Voor elk kind de juiste maat

Bij Bike Totaal hebben we een brede keuze in kinderfietsmaten. Bekijk hieronder al onze maten en klik direct om al onze kinderfietsen in jouw gewilde maat te zien.

Test jouw favoriete Cortina kinderfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Cortina kinderfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.