Filters

Kinderfietsen 22 inch

Een 22 inch kinderfiets is specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie en lengte. Dit type fiets biedt een comfortabele tussenstap tussen kleinere kinderfietsen en de fietsen bedoeld voor tieners of volwassenen. Het frame, de wielmaat en andere componenten zijn proportioneel aangepast om een optimale fietservaring te bieden voor de doelgroep.

6 producten
1 versnellingTerugtraprem + velgremLED verlichting op batterijen
 449,00-
1 VersnellingHandrem en terugtraprem22 inch banden
 439,00-
1  versnellingTerugtraprem + velgremLED verlichting op batterijen
 429,00-
1  versnellingTerugtraprem + velgremLED verlichting op batterijen
 449,00-
1  versnellingTerugtraprem + velgremLED verlichting op batterijen
 419,00-
1 VersnellingHandrem en terugtraprem22 inch banden
 419,00-

Stevig en vertrouwd op de fiets

Het belangrijkste voordeel van een 22 inch kinderfiets is dat deze de jonge rijder voldoende stabiliteit en controle geeft, terwijl ze toch kunnen genieten van een hogere snelheid en grotere afstanden dan op kleinere fietsmaten. Het ontwerp van deze fietsen houdt ook rekening met de groei van het kind, waardoor er vaak enige verstelbaarheid in zowel het zadel als het stuur zit. Hierdoor kan de fiets enkele jaren meegaan voordat een groter formaat nodig is.

 

Kinderfietsen voor jongens en meisjes

We hebben genoeg keuze in fietsen voor zowel jongens als meisjes. De jongensfiets wordt gekenmerkt door de hoge horizontale stang en de meisjesfiets staat bekend om haar lage instap. In de hedendaagse markt zijn er diverse merken en modellen beschikbaar die een breed scala aan stijlen en functionaliteiten bieden. Of het nu gaat om een eerste kinderfiets voor een kleuter of een geavanceerder model voor een tiener, er is een breed scala aan opties beschikbaar om aan de unieke behoeften van elk kind te voldoen. 


Welke merken kinderfietsen kan je vinden bij Bike Totaal?

We hebben een compacte selectie met alleen de beste merken om de ideale keuze voor jouw kind te kunnen bieden. Zie hieronder onze merken kinderfietsen.

Voor elk kind de juiste maat

Bij Bike Totaal hebben we een brede keuze in kinderfietsmaten. Bekijk hieronder al onze maten en klik direct om al onze kinderfietsen in jouw gewilde maat te zien.

Test jouw favoriete 22 inch kinderfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een 22 inch kinderfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.