Filters

Dutch ID Shadow

Exclusief bij Bike Totaal kan je e-bikes van het merk Dutch ID kopen. De Shadow is onderdeel van het topsegment van Dutch ID. De e-bike is verkrijgbaar met het nieuwste Bosch Smart system, met een 75 Nm of 85 Nm Bosch Performance CX motor.  Dit maakt deze e-bike uitermate geschikt voor sportieve ritten en voor tochten in heuvelachtige gebieden. De fiets beschikt over een automatisch schakelsyteem. De hydraulische schrijfremmen zorgen voor goede remprestaties en de kabels zijn weggewerkt in het frame.


Bij je nieuwe Shadow krijg je van ons het gratis Fietspaspoort. Bij de Dutch ID Shadow kan je ook vrijwel altijd kiezen voor het 5 jaar garantiepakket.

14 producten
Bosch Performance middenmotor, 65 NmEnviolo automatische versnellingActieradius van 120 tot 175 km
 4.599,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 75 NmEnviolo Trekking Automatiq schakelsysteemActieradius van 60 tot 150 km
 4.999,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 NmEnviolo traploze versnellingActieradius van 120 tot 175 km
 4.299,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 75 NmEnviolo Traploos schakelsysteemActieradius van 60 tot 150 km
 4.599,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 75 NmEnviolo automatisch schakelsysteemActieradius van 60 tot 150 km
 4.999,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 NmEnviolo traploos schakelsysteemActieradius van 120 tot 175 km
 4.299,00-
Middenmotor 85 Nm, Bosch Performance CXEnviolo Trekking Automatiq schakelsysteemActieradius van 60 tot 150 km
 5.399,00-
Middenmotor 75 Nm, Bosch Performance LineEnviolo Traploos schakelsysteemActieradius van 60 tot 150 km
 4.599,00-
Bosch Performance CX middenmotor, 85 NmEnviolo traploze versnellingActieradius van 120 tot 175 km
 4.999,00-
Bosch Perfomance middenmotor, 65 NmEnviolo automatische versnellingActieradius van 120 tot 175 km
 4.599,00-
Bosch Performance CX middenmotor, 85 NmEnviolo traploze versnellingActieradius van 120 tot 175 km
 4.999,00-
Middenmotor 75 Nm, Bosch Performance LineEnviolo Traploos schakelsysteemActieradius van 160 tot 175 km
 4.599,00-
14 producten

Dutch ID Shadow voor kracht

Op de Shadow zit een krachtige Bosch Performance middenmotor met 75 Nm. Je kunt zelfs kiezen voor een Bosch Performance CX middenmotor met maar liefst 85 Nm aan kracht. Absoluut geen middenmoter dus! Met zoveel ondersteuning worden heuvels kinderspel. En ook tegenwind in de polder zal je niet meer tegenhouden. Of je veel of heel veel kracht je onder het zadel wil moet je zelf bepalen.

Dutch ID Shadow voor controle

Als je zo veel kracht in een elektrische fiets stopt als bij de Dutch ID Shadow, moet je ook zorgen dat je de kracht onder controle houdt. Met deze krachtige motor zit je heel snel op 25 km/h. Het is dus belangrijk dat je goede controle hebt over je e-bike. Daarom zijn de wielen voorzien van extra brede banden voor een goede grip op de weg. En als je plotseling moet remmen heb je hiervoor de hydraulische schijfremmen. Deze doen hun werk ook als het geregend of gesneeuwd heeft.

Je Dutch ID Shadow instellen

Alle elektrische componenten van deze fiets zijn verbonden met het Bosch Kiox display. Via de eBike Flow-app kun je het display met bluetooth verbinden met je smartphone. Deze uitgebreide boordcomputer geeft bijvoorbeeld inzicht in hoe groot je actieradius nog is. Met het display kun je ook instellen hoe zwaar je wil trappen. Ook kun je met je smartphone de navigatiefunctie starten. Je hoeft ook verder van huis nooit meer te verdwalen. Als je de Shadow Automatic hebt, dan kun je op je display instellen hoe zwaar je wil trappen. De boordcomputer berekent dan constant welke ondersteuningsstand en versnelling hier het beste bij past.

Je Shadow loopt met je mee

Walk-assist is één van de ondersteunende functies op de Dutch ID Shadow. In deze stand ‘loopt’ je e-bike als het ware met je mee. Dit is vooral handig als je met volgeladen fietstassen een stukje door de winkelstraat moet lopen. Ook als je in de fietsenstalling een trap op moet met een fietsgoot ernaast is dit een hele handige ondersteuning.

Top of the bill afwerking

Tot in detail is de Shadow elektrische fiets luxe afgewerkt. Zo kun je met de 150 Watt koplamp in het donker ver voor je uit kijken. De aandrijving gebeurt met een Gates beltdrive in plaats van een ketting. Deze is stiller, schoner en gaat tot 3 keer zo lang mee.

Diefstalbeveiliging voor je gewilde Dutch ID Shadow

Zo een aantrekkelijke fiets heeft ook een keerzijde. Het dievengilde wil hem ook graag hebben. Een gecertificeerd dubbel slot en een goede verzekering zijn hiervoor een must. Een dubbel slot is voor de verzekering inmiddels verplicht. Je kunt de Shadow ook krijgen met GPS-verbinding. De Shadow S85 verbindt je telefoon met de ingebouwde GPS-unit. Je kunt dus altijd zien waar je fiets zich bevindt. De verzekering van je elektrische fiets sluit je via jouw verkooppunt bij ENRA af.

Test jouw favoriete Dutch ID Shadow fiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een fiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.