Filters

Cortina Damesfietsen

Cortina, een bekend fietsmerk in Nederland, staat bekend om haar stijlvolle, functionele en betrouwbare fietsen. Onder de vele modellen die Cortina aanbiedt, nemen de damesfietsen een speciale plek in. Deze fietsen combineren elegantie met dagelijks comfort, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor veel vrouwen in Nederland.

Cortina elektrische damesfietsen

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met Cortina elektrische damesfietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en hoge heuvels. Wij hebben altijd een passend model voor iedereen.

17 producten
3 versnellingTerugtrapremLED verlichting op batterij
 739,00-
7 versnelling TerugtrapremLED verlichting op batterij
 829,00-
7 Shimano Nexus versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 1.099,00-
7 Nexus versnellingen RollerbrakesLED verlichting op batterijen
 1.049,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 999,00-
3 versnellingenRollerbrakesLED verlichting op batterij
 829,00-

Cortina Blau Dames

 1.149,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 1.149,00-
7 VersnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 999,00-
+
3 versnellingenTerugtrapremLED verlichting op batterijen
 749,00-
1 versnellingTerugtrapremLED verlichting op batterijen
 569,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 999,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 929,00-
17 producten

Cortina's krachtige design

Wat meteen opvalt bij de damesfietsen van Cortina is het doordachte en moderne design. Het merk zet in op subtiele kleuren, sierlijke frames en een minimalistische uitstraling. Dit maakt dat de Cortina damesfiets niet alleen functioneel is, maar ook een mode-accessoire op zich. Of je nu kiest voor een klassieke stadsfiets, een trendy transportfiets of een moderne e-bike, Cortina biedt voor elke vrouw wat wils.

Functioneel en kwalitatief sterk

Het design van de Cortina damesfietsen is niet ten koste gegaan van de functionaliteit. De fietsen zijn uitgerust met sterke bagagedragers, comfortabele zadels en betrouwbare verlichting. Bovendien hebben veel modellen extra functies zoals versnellingen, handige standaarden en sloten van hoge kwaliteit, waardoor je altijd met een gerust hart op pad kunt.

De modellen van Cortina gaan lang mee

Een ander kenmerk van Cortina's fietsen is hun duurzaamheid. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en een stevige constructie, garandeert Cortina dat haar fietsen jarenlang mee kunnen gaan. Dit maakt de investering in een Cortina damesfiets niet alleen een keuze voor stijl, maar ook voor kwaliteit en levensduur.


Test jouw favoriete Cortina damesfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Cortina damesfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.