Filters

Gazelle damesfietsen

Gazelle, een van de meest gerespecteerde en herkenbare fietsmerken in Nederland, staat al meer dan een eeuw bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en innovatie. Hun damesfietsen zijn een perfecte afspiegeling van deze toewijding en zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van vrouwelijke fietsers.


Gazelle elektrische damesfietsen

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met Gazelle elektrische damesfietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en hoge heuvels. Wij hebben altijd een passend model voor iedereen.

19 producten
27 versnellingenVelgremmenLED verlichting op batterijen
 999,00-
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.299,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 799,00-
3 versnellingenNaafremNaafdynamo
 849,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.099,00-
3 VersnellingenNaafrem + terugtrapremLED verlichting op batterij
 799,00-
30 versnellingenHydraulische velgremmenNaafdynamo
 1.199,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 949,00-
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 949,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 799,00-
7 versnellignenNaafremmenNaafdynamo
 799,00-
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 949,00-
19 producten

Alles voor een fijne fietsrit

Gazelle begrijpt dat comfort voorop staat voor veel fietsers. De geometrie van de damesfietsen van Gazelle is zodanig ontworpen dat het een rechtere zitpositie bevordert, wat resulteert in minder spanning op de rug en schouders. Bovendien zijn de zadels vaak breder en voorzien van extra demping om het comfort tijdens langere ritten te maximaliseren.

De Gazelle damesfietsen zijn stijlvol en tijdloos

Gazelle's aandacht voor detail is duidelijk zichtbaar in hun stijlvolle ontwerpen. Van elegante stadsfietsen tot robuustere trekkingfietsen, elke damesfiets heeft een tijdloos design, gecombineerd met moderne elementen.

Veiligheid op één bij de Gazelle damesfietsen

De veiligheid van de fietser staat centraal bij elke Gazelle-fiets. Vandaar dat veel van hun damesfietsen zijn uitgerust met reflecterende elementen, krachtige verlichting en remmen van hoge kwaliteit.

Gazelle staat garant voor hun duurzame modellen

Als je een Gazelle-fiets koopt, investeer je in duurzaamheid. Gazelle gebruikt materialen van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen de tand des tijds, waardoor hun fietsen jarenlang betrouwbaar blijven.

De innovatie van Gazelle

Gazelle is altijd voorop gelopen bij het introduceren van nieuwe technologieën. Elektrische damesfietsen van Gazelle, bijvoorbeeld, bieden een perfecte combinatie van traditioneel fietsen met de voordelen van moderne technologie. Met een betrouwbare motor en accu kun je langere afstanden afleggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vermoeidheid.

Test jouw favoriete Gazelle damesfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Gazelle damesfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.