Gazelle elektrische damesfietsen

Gazelle is een Nederlands fietsenmerk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, innovatieve ontwerpen en betrouwbare fietsen. Gazelle is uitgegroeid tot een van de meest iconische fietsmerken in Nederland en geniet wereldwijd een uitstekende reputatie.

Bij een Gazelle damesfiets krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is jarenlang onbezorgd fietsen!

28 producten
Shimano Steps E6100 middenmotor, 50 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van  160 tot 175 km
 3.299,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 80 km
 2.549,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm | 5 versnellingen | Actieradius van 120 tot 160 km
 3.999,00-
Eclipse C380 HMB dames
Bosch Performance Line CX middenmotor, 85 Nm | Enviolo traploze versnelling | Actieradius van 135 km
 5.999,00-
Shimano Steps E6100 middenmotor, 60 Nm | Traploze versnelling | Actieradius van 120 tot 175 km
 2.999,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 | 9 versnellingen | Actieradius van 120 tot 160 km
 2.699,00-

Gazelle Makki Load HMB Dames

 4.999,00-
Best getest
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm | Enviolo traploze versnelling | Actieradius van 120 tot 160 km
 4.999,00-
Shimano steps e5000 middenmotor, 40 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 120 tot 160 km
 2.799,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 75 Nm | Enviolo automatische versnelling | Actieradius van 160 tot 175 km
 4.499,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 75 Nm | 5 Versnellingen | Actieradius van 160 tot 175 km
 4.199,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm | 10 versnellingen | Actieradius van 160 km
 3.299,00-

Gazelle Makki Load HMB Connect Dames

 5.199,00-
Best getest
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm | Enviolo traploze versnelling | Actieradius van 120 tot 160 km
 5.199,00-
28 producten

Waarom Gazelle?

Een van de kenmerken die de elektrische fietsen van Gazelle onderscheidt, is hun vakmanschap. Elk Gazelle-model wordt met zorg en aandacht voor detail vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Dit resulteert in duurzame en comfortabele fietsen die jarenlang meegaan.

Gazelle biedt een breed scala aan elektrische fietsen voor verschillende doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, recreatieve fiets, sportieve fiets of kinderfiets, Gazelle heeft voor elk wat wils. De elektrische stadsfietsen van Gazelle zijn bijzonder populair vanwege hun comfortabele zitpositie, robuustheid en praktische functies zoals bagagedragers, verlichtingssystemen en versnellingen.

De Gazelle elektrische damesfietsen

De elektrische damesfietsen van Gazelle zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van vrouwelijke fietsers te voldoen. Ze combineren stijl, functionaliteit en comfort in één fiets. Gazelle begrijpt dat vrouwen verschillende eisen stellen aan hun fiets, en daarom hebben ze modellen ontwikkeld die specifiek zijn afgestemd op de vrouwelijke anatomie en rijstijl.

Een van de kenmerken van de damesfietsen van Gazelle is het lage instapframe. Dit zorgt ervoor dat het op- en afstappen gemakkelijk en moeiteloos verloopt, zelfs als je een rok of jurk draagt. Het frame is stevig en duurzaam, waardoor de fiets stabiliteit en betrouwbaarheid biedt tijdens het rijden.

Gemaakt door de specialist

Een van de kenmerken die Gazelle elektrische damesfietsen onderscheidt, is hun vakmanschap. Elk Gazelle-model wordt met zorg en aandacht voor detail vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Dit resulteert in duurzame en comfortabele fietsen die jarenlang meegaan.

Gazelle elektrische fiets dames van topkwaliteit

Het comfort van de Gazelle elektrische damesfietsen is ook een belangrijk aspect. Ze zijn uitgerust met ergonomische handvatten, een comfortabel zadel en geavanceerde veringssystemen om schokken op hobbelige wegen te absorberen. Dit zorgt voor een soepele en aangename rijervaring, zelfs tijdens langere ritten.

Bovendien heeft Gazelle veel aandacht besteed aan de veiligheid van hun damesfietsen. Ze zijn voorzien van krachtige remmen, heldere verlichting en reflecterende details, zodat je altijd goed zichtbaar bent op de weg. Gazelle streeft ernaar om fietsen te produceren die niet alleen comfortabel zijn, maar ook zorgen voor de gemoedsrust van de fietser.

Bike Totaal heeft verschillende elektrische damesfietsen van Cortina in het assortiment, waaronder:

Milieubewust en duurzaam

Een ander opvallend aspect van de Gazelle elektrische damesfietsen is hun inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het merk is toegewijd aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van fietsen als een duurzaam vervoersmiddel. Gazelle produceert fietsen met respect voor het milieu en streeft ernaar om de CO2-uitstoot te verminderen door gebruik te maken van energiezuinige productieprocessen.

Waar op letten?

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

Test een Gazelle elektrische damesfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden over de Gazelle elektrische damesfietsen? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. Test een dames e-bike uit en ervaar zelf de ongekende rijervaring van een Gazelle. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke e-bike het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe e-bike eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.