Filters

Gazelle Heavy Duty

De Gazelle Heavy Duty is een robuuste elektrische transportfiets voor je dagelijkse ritten naar school of naar je werk. Neem al je tassen met gemak mee met de stevige voor- en achterdrager. Schakelen is kinderspel met het Shimano Nexus schakelsysteem. De krachtige middenmotor van Bosch maakt de fiets ook geschikt voor heuvelachtig terrein of hoge viaducten. Onder de fiets zit een stabiele dubbele pootstandaard, hierdoor stal je je fiets altijd veilig.


Deze elektrische fiets gooit hoge ogen, niet voor niets is de Gazelle Heavy Duty C7 uitgeroepen tot beste elektrische schoolfiets door de AD schoolfietstest.

Bij iedere Gazelle Heavy Duty NL HMB krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor optimaal onderhoud. De garantie kun je voor deze e-bikes uitbreiden tot 5 jaar. Zo kun je jarenlang onbezorgd genieten van je nieuwe elektrische fiets.


7 producten
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 2.749,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 2.299,00-

Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB Heren

 2.549,00-
Best getest
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 2.549,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm | 5 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 3.049,00-

Gazelle Heavy Duty NL C7+ HMB Dames

 2.749,00-
Best getest
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 2.749,00-

Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB Dames 2022

 2.549,00-
Best getest
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm | 7 Versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 2.549,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm | 5 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 3.049,00-

Gazelle Heavy Duty maakt zwaar werk licht

Neem met gemak al je boodschappen mee op de Heavy Duty van Gazelle. De Gazelle Heavy Duty e-bike heeft voor en achter een ijzersterk aluminium bagagedrager. Boodschappen, een kinderzitje of krat; alles past op deze elektrische fiets. Ook voor je zware schooltas is deze e-bike uiterst geschikt. De Heavy Duty is zelfs als winnaar uit de test gekomen! Je kijkt naar de beste elektrische transportfiets voor school volgens de AD schoolfietstest 2023. Nooit meer met moeite de brug of de heuvel op met de betrouwbare Bosch middenmotor.

Gazelle Heavy Duty: een echte trendsetter

De Gazelle Heavy Duty is met een fors frame en twee bagagedragers heel robuust. Maar, vergis je niet; deze e-bike is een echte trendsetter. Naar school of naar je werk, jong of oud, iedereen voelt zich thuis op de Gazelle Heavy Duty. Ook vol met spullen blijft je fiets altijd overeind. Met een dubbele pootstandaard en een stuurslot staat je Gazelle Heavy Duty altijd veilig. Uitgevoerd met luxe leren handvatten, een een stevige stalen voorvork en een uitgebreid display.

Keuze voor een krachtigere motor

Op zoek naar meer power? Kies dan voor de Gazelle Heavy Duty C5. Deze e-bike is uitgerust met een zwaardere Bosch middenmotor van maar liefst 65 Nm. Dit is voldoende om ook met een volle krat moeiteloos het viaduct te trotseren. Voor deze e-bike is een speciale Nexus 5-versnellingsnaaf ontwikkeld om al die motorkracht moeiteloos op te vangen. De ketting maakt plaats voor een duurzame aandrijfriem. Naast dat deze veel langer mee gaat dan een ketting, blijft je broek gegarandeerd schoon. Iets minder power maar nog steeds moeiteloos elk viaduct en de ergste tegenwind trotseren? Kies dan voor de Gazelle Heavy Duty C7 of de Gazelle Heavy Duty C7+.

Proefrit maken op de Gazelle Heavy Duty?

De Gazelle Heavy Duty eerst uitproberen? Dat kan! Kies je model uit en plan je proefrit bij jouw Bike Totaal winkel. Met meer dan 140 winkels zit er altijd één bij jou in de buurt. Al overtuigd? Bestel je nieuwe e-bike eenvoudig online. Haal je nieuwe aanwinst op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen.