Gazelle Grenoble

De Gazelle Grenoble is een fantastische elektrische fiets die zich onderscheidt door een bijzonder krachtige  en natuurlijke ondersteuning en schakelgemak. De Grenoble is voorzien van een krachtige Bosch middenmotor, een krachtige accu en innovatieve krachtoverbrenging. De accu is in het frame opgenomen waardoor deze e-bike er strak uitziet. De Grenoble is ook geheel traploos verkrijgbaar. Ook 's avonds en 's nachts is je zicht op de fiets goed door de geïntegreerde led verlichting.

Bij aankoop van je nieuwe Gazelle Grenoble krijg je altijd het Bike Totaal Fietspaspoort. Zo ben je verzekerd van optimale service en onderhoud aan je elektrische fiets. En kies je voor 5 jaar garantie? Dan heb je de eerste 5 jaar geen omkijken naar je e-bike.
Lees meer
6 van 6 resultaten
Sorteren op

Gazelle Grenoble: een krachtige allrounder

De Gazelle Grenoble HMB e-bike is een echte allrounder. Door de krachtige motor tot 65 Nm zijn de Limburgse heuvels en de krachtige zeewind kinderspel. De Grenoble elektrische fiets is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen tussen een 50 Nm motor en een krachtigere 65 Nm motor. Met een actieradius van 120 of 160 km brengt de Gazelle Grenoble je overal naartoe.

Uitgerust met luxe extra's

De Gazelle Grenoble is een luxe afgewerkte e-bike. De accu is geïntegreerd in het frame waardoor deze elektrische fiets een strakke look heeft. Toch is er meer dan voldoende ruimte om veilig op en af te stappen. De accu is uitneembaar, zo laad je 'm gemakkelijk op en ben je dieven te slim af. Met de verende voorvork en zadelpen voel je niet langer die vervelende hobbels in de weg en fiets je een stuk gemakkelijker naar je bestemming. Groot pluspunt: zo kun je nog verder fietsen zonder moe te worden! De fietshouding pas je gemakkelijk aan door de stand van het stuur te veranderen. Zonder gereedschap. Wat meer rechtop in de stad, en in de sportieve stand als je een mooie fietstocht gaat maken.

5, 7 of 8 versnellingen, of traploos?

De Grenoble komt met 5, 7 of 8 versnellingen. De topuitvoering heeft 5 versnellingen. Deze e-bike heeft zo'n krachtige motor dat er speciaal een nieuwe 5-versnellingsnaaf voor is ontwikkeld om al die kracht op te vangen. De Grenoble C5 HMB is bovendien voorzien van een aandrijfriem in plaats van een ketting. Deze is schoner dan een ketting en gaat vele malen langer mee. De Gazelle Grenoble is ook verkrijgbaar met een traploze versnelling. Met de Grenoble C380 HMB bepaal je zelf hoe licht of hoe zwaar je trapt. Dat is pas snel optrekken bij het stoplicht!

Gazelle Grenoble een keer proefrijden?

Je nieuwe e-bike eerst uitproberen? Dat kan! Kies je favoriete model uit en plan een proefrit bij een Bike Totaal bij jou in de buurt. Laat je adviseren door de specialist over de juiste maat en het ideale model. Helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel een Bike Totaal bij jou in de buurt. Ben je al overtuigd? Bestel je nieuwe Gazelle Grenoble eenvoudig online. Haal je nieuwe aanwinst op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen.