Filters

Gazelle Grenoble C7

De Gazelle Grenoble C7 is een elektrische fiets die een combinatie biedt van comfort, prestaties en een grote actieradius. Met zijn Bosch Active Line 50Nm middenmotor, 7 versnellingen en een accu met een capaciteit van 400Wh, is deze fiets ontworpen om je soepel en moeiteloos naar al je bestemmingen te brengen.

Bij de Gazelle Grenoble C7 krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor de beste service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe Grenoble C7. Helemaal gratis. Dat is pas zorgeloos fietsen!

2 producten

Gazelle Grenoble C7+ HMB Heren 2022

 3.199,00-
Best getest
Bosch Active Line middenmotor, 50 Nm7 versnellingenActieradius van 120 km
 3.199,00-

Gazelle Grenoble C7+ HMB Dames 2022

 3.199,00-
Best getest
Bosch Performance Line middenmotor, 50 Nm7 versnellingenActieradius van 120 km
 3.199,00-

Krachtige motor van de Gazelle Grenoble C7

De belangrijkste kracht van de Gazelle Grenoble C7 ligt in de Bosch Active Line middenmotor. Met een vermogen van 50Nm biedt deze motor een responsieve ondersteuning tijdens het fietsen. Of je nu heuvels beklimt of tegenwind hebt, de motor zorgt ervoor dat je altijd genoeg power hebt om je rit comfortabel af te leggen. Bovendien is de motor stil en soepel, waardoor je kunt genieten van een rustige en ontspannen fietservaring.

Tot wel 120 kilometer met de Gazelle Grenoble C7

De Grenoble C7 van Gazelle is uitgerust met 7 versnellingen, waardoor je kunt schakelen naar de juiste versnelling voor elke situatie. Of je nu wilt versnellen op vlakke wegen of een lagere versnelling nodig hebt voor steile hellingen, de versnellingsnaaf zorgt voor een eenvoudige en vloeiende overgang.

Wat betreft de actieradius, biedt de Gazelle Grenoble C7 met de 400Wh accu een bereik tot wel 120 kilometer. Zo leg je lange afstanden af zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de accu. De werkelijke actieradius kan echter variëren, afhankelijk van factoren zoals het gewicht van de berijder, de rijstijl, het terrein en de geselecteerde ondersteuningsstand. Meer weten over de actieradius van een elektrische fiets? Lees de blog actieradius.

De voordelen van de Gazelle Grenoble C7

Naast zijn prestaties biedt de Gazelle Grenoble C7+ HMB ook een hoog niveau van comfort en functionaliteit. De fiets heeft een verende voorvork en zadelpen, waardoor oneffenheden in de weg worden geabsorbeerd en je een soepele rit hebt, zelfs op ruwere oppervlakken.

Wat betreft de veiligheid is de Gazelle Grenoble C7+ HMB uitgerust met hydraulische schijfremmen, waardoor je krachtige en betrouwbare remprestaties hebt, zelfs bij nat weer. Daarnaast heeft de fiets geïntegreerde verlichting, zowel aan de voor- als achterkant, zodat je goed zichtbaar bent in het verkeer, zelfs bij weinig licht.

Kortom, de Gazelle Grenoble C7+ HMB is een veelzijdige elektrische fiets die geschikt is voor dagelijkse ritten en langere tochten. Met zijn krachtige Bosch Active Line middenmotor, 7 versnellingen en een indrukwekkende actieradius biedt deze fiets een comfortabele en betrouwbare rijervaring voor zowel je trip naar werk als een rit door de natuur.

Gazelle Grenoble serie

De Gazelle Grenoble C7 is onderdeel van de Gazelle Grenoble serie. Naast de C7 kent de Grenoble serie de volgende elektrische fietsen:

Gazelle Grenoble C7 kopen

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel. Ben je er al uit? Bestel je Gazelle Grenoble C7 eenvoudig online. Haal 'm gratis op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. En met meer dan 140 winkels is onderhoud en service nooit te ver weg.

Liever je nieuwe e-bike eerst uitproberen? Dat kan! Klik op je fiets naar keuze en plan eenvoudig een gratis én vrijblijvende proefrit bij de Bike Totaal bij jou in de buurt.